Från medeltidens Visby och japanska bad i Sverige, till slående utsikt i Finlands huvudstad och fjordvyer i Norge - här finns konferensrum så det kryllar om det. Vi har listat några av de coolaste konferensrummen i Norden.

Cl-Helsinki-Ulappa

Sverige


Yasuragi - Stockholm


Yasuragi: Japanese outdoor poolsDe japanska baden på Yasuragi.


Yasuragi, men är inte det ett spahotell?” undrar du säkert nu. Jodå, det stämmer. Ett av Sveriges mest kända spahotell till och med. Men självklart finns det även konferensmöjligheter här, för vad är det bästa att kombinera sitt möte med? Jo, japanska bad för att lugna ned sitt nervsystem, få stress att rinna av och komma i kontakt med sina bästa idéer.


Yasuragi: Conference room, MangaKonferensrummet Manga går i starka färger och väggarna är prydda med japanska mangafigurer.


Hela Yasuragi är inspirerat av Japan - allt från det unika japanska badet till inredning, mat, och trädgård. Likaså konferensrummen. Det lilla rummet Manga är inspirerat av just manga och är prydd med starka färger och figurer. Konferensrummet Fuji är en större variant som rymmer upp till 400 personer. Här går inredningen i takt med den lugnare delen av Japan, fylld med vackra detaljer.


Yasuragi: Conference room, FujiDen vackra konferenssalen Fuji är perfekt för större sällskap som söker något extra.


Är ni här och konfererar, ingår alltid entré till det vackra japanska badet med olika varma källor både inomhus och ute i naturen.


Boka ditt konferensrum på Yasuragi här.


Yasuragi: • 191 hotellrum

 • 24 konferensrum/-lokaler

 • Restauranger: Teppanyaki Kiri, veganska Saishoku och två á la carte-matsalar

 • Barer: Totoro Sake Bar och Cocktail Bar

 • Parkering: Ja


Clarion Hotel® Wisby


Sommarbild Clarion Hotel Wisbys fasadClarion Hotel® Wisby, mitt i den sagolika medeltidsstaden.


Med ett perfekt läge innanför ringmuren i Visby ligger Clarion Hotel® Wisby. Gotland, denna magiska ö mitt i Östersjön, lockar årligen mängder av turister för dess vackra landskap och kultur, framförallt under sommarmånaderna. Men du visste kanske inte att Clarion Hotel® Wisby också erbjuder fantastiska konferensmöjligheter när som helst på året?


outdoor-event-wisby-hotel-visbyTa en mingelpaus i den sköna innerträdgården utanför Paviljongen.


Vid hotellets medeltida trädgård ligger Paviljongen, ett uterum med plats för 200-400 personer, beroende på koncept. Den idylliska trädgården utanför skapar en avkopplande atmosfär och gör att Paviljongen också fungerar utmärkt för exempelvis bröllop och dop.


Ett annat alternativ är den förtjusande Spegelsalen som är klassiskt inredd och väldigt praktiskt utformad. Här finns det plats för upp till 150 personer. Kika gärna in Selma City Spa som också finns på hotellet.


cl wisby conference meeting spegelsalenVackra Spegelsalen har en klassisk och nostalgisk inramning.


Boka ditt konferensrum på Clarion Hotel Wisby här.


Clarion Hotel® Wisby: • 212 hotellrum

 • 8 konferensrum/-lokaler

 • Restaurang: The Social Bar & Bistro

 • Bar: Living Room

 • Parkering: Ja
Norge


Clarion Hotel® Trondheim


view_clarion_trondheim_16_9Enastående utsikt från skybaren på Clarion Hotel® Trondheim.


I Norges tredje största stad ligger Clarion Hotel® Trondheim vackert beläget vid Trondheimsfjorden. Det ligger perfekt till för att utforska den närliggande stadskärnan och på hotellet finns bland annat en restaurang och skybar där Trondheims bästa utsikt utlovas. Hotellet är också ett av Skandinaviens största kongresshotell med en konferensyta på sammanlagt 3000 kvm.


hoff-panoramaHoff Panorama får dig att vilja konferera i evighet.


På tal om utsikt så erbjuder konferensrummet Hoff Panorama på hotellets nionde våning en makalös vy över fjorden. Här vill man garanterat ta en stund och njuta av den vackra utsikten innan man sätter igång med dagens möte. Rummet har stora och spektakulära panoramafönster och en kapacitet på upp till 20 personer.


Boka ditt konferensrum på Clarion Hotel® Trondheim här.


Clarion Hotel® Trondheim: • 400 hotellrum

 • 19 konferensrum/-lokaler

 • Restaurang: The Rooftop

 • Bar: Living Room

 • Parkering: Ja


THE THIEF - Oslo


facade-the-thiefTHE THIEFs namn anspelar på att hotellet ligger på Tjuvholmen.


På Tjuvholmen i Oslo ligger boutiquehotellet THE THIEF, ett förtjusande hotell fyllt med elegans och flärd. Hotellet blickar vackert ut över Oslofjorden och är inrett med noga utvald design och konst.


thieffjordElegant design genomsyrar även Fjord och de övriga mötesrummen.


Söker ni efter något exklusivt är mötesrummet Fjord som hittat för er. Rummet är lyxigt inrett, dess stora panoramafönster skapar ett härligt ljusinsläpp och ger en intim atmosfär. Som namnet antyder är det beläget mot Oslofjorden och rummet har även tillgång till en helt privat takterass, med 360 graders utsikt över Oslo och fjorden. Fjord har plats för upp till 40 personer, men på takterrassen kan upp till 90 personer vistas.


THIEF ROOF FJORDUtsikten är magnifik från den exklusiva takterrassen som finns i anslutning till Fjord.


Boka ditt konferensrum på THE THIEF här.


THE THIEF: • 116 hotellrum

 • 6 konferensrum/-lokaler

 • Restaurang: Thief Roof Grill och Thief Foodbar

 • Bar: Thief Bar och Thief Roof Bar

 • Parkering: Nej
Finland


Clarion Hotel® Helsinki - Helsingfors


CL Helsinki: ExteriorClarion Hotel® Helsinki når hela 78 meter över havet.


Clarion Hotel® Helsinki sträcker sig högt över byggnaderna runtomkring. Det vackra tornet bjuder bland annat på takpool, skybar, restaurang och självklart konferensmöjligheter.


CL Helsinki_ Conference room, viewModernt konferensrum med en fantastisk utsikt över Helsingfors på 16:e våningen.


CL Helsinki: Conference room, sunsetMed den här utsikten kan det bli svårt att koncentrera sig.


Konferensrummet Ulappa ligger på 16:e våningen och rymmer upp till 60 personer. Rummet har en modern inredning med fönster från golv till tak och en utsikt som får de flesta att häpna. Därför kan vi inte garantera 100 % koncentration, men vi lovar att kreativiteten och idéerna kommer att flöda.


Boka ditt konferensrum på Clarion Hotel® Helsinki här.


Clarion Hotel® Helsinki: • 425 hotellrum

 • 14 konferensrum/-lokaler

 • Restaurang: The Social Bar & Bistro

 • Barer: Sky Room och Living Room

 • Parkering: Ja