Är du less på knackigt ljud och att bilden fryser mitt i kollegans gäspning? Skulle du vilja se dina arbetskamrater på ett roligare sätt än mosaikmötesbilden på datorskärmen? Är vi galna när vi säger att du nu kan ta en paus från hemmakontoret och åka på konferens igen? Ja, det är vi, men packa laptop och laddare, byt ut myskläderna mot finkläderna och borsta tänderna, det är dags för hybridkonferens!

Hybridmöte på Quality Hotel Friends i Solna, Stockholm.
Välkommen Stockholm! Välkommen Osloooo! Välkommen Carina! Och Johan som följer oss från vardagsrummet i Eksjö! Foto: Quality Hotel Friends

Skicka förfrågan om hybridmöte

Skicka ett mail till groups@choice.se för att boka!

Svåra tider kan även leda till enklare lösningar. Ett möte med hjälp av connected venues är ett proffsigt upplägg som kanske till och med är ännu smidigare än vad vi är vana vid. Mötet kan pågå på flera olika platser i realtid, både ansikte mot ansikte och med moderna, digitala upplevelser. Hur ballt vore det inte att alla kan se chefen stå tillsammans med dig på scenen när ni i själva verket är 450 km ifrån varandra?


Studio Flex. Hybrid meeting at Quality Hotel Friends_16_9
Nya tider, nya sätt att mötas, hurra!


En hybridkonferens fortgår på olika platser under samma stund. Just så, allt sker samtidigt. Föreställ dig exempelvis konstsim på hög nivå, men att ni alla står stadigt på marken. Alla hänger med på vad som händer, precis i skeendets ögonblick. Det arbetsmässiga, underhållningen, maten och drycken, likaså småpratet och kisspauserna. Ingen går miste om någonting, alla deltar. När vi tillsammans kan uppleva saker och ting igen, det är då det är som allra bäst - då skapar vi vår kultur på nytt!


Embedded content: https://www.youtube.com/embed/5ADzvkD8yw4


Så här proffsigt kan det se ut när ni ses igen, tänkt att få vara en del av det här.


På hybridmöten är tryggheten på sin spets och kulturen ska frodas. Är du sugen på lite fart igen och nyfiken på vår hybridlösning? Perfekt, vi arrangerar alla typer av möten exakt så som du vill ha dem, för 50, 500 eller 5000 människor. Vill ni fortsätta där ni blev tvungna att avbryta ifjol, maila då till groups@strawberry.se för att komma igång på nytt.
Vill du ha mer information om hybridmöten? Här kan du läsa om paket, priser och olika lösningar.

Skicka förfrågan om hybridmöte

Skicka ett mail till groups@choice.se för att boka!