Hos oss är det mötet som är viktigast. Ett möte mellan två kollegor som får en snilleblixt tillsammans eller mellan hundra jobbarkompisar som plötsligt delar samma vision.

Utsikt från rooftop bar och restaurang på Quality Hotel 33

Vi bryr oss om ögonblick som verkligen betyder något. Mötet mellan oss och dig.


På Quality Hotel får varje medarbetares personlighet lysa, och det återspeglas i det arbetet vi gör. Vi älskar att göra det lilla extra så att ni kan luta er tillbaka, vara tillsammans och avsätta tid för de små ögonblicken i vardagen - de som verkligen betyder något. Våra 60+ hotell runt om i Norden har alla sin egen karaktär men samma varma, glada och välkomnande atmosfär. Och samma personliga bemötande. Det är det som gör ett besök hos oss så speciellt.


Din succé är vår succé. Vårt mål är att du ska skina som en lysande stjärna efter ett lyckat arrangemang - oavsett storlek på det. Dina gäster är våra gäster, och vi lovar att göra allt vi kan för att du ska resa från oss med minnen som gjort skillnad och med upplevelser som berikat.


Quality Hotel Conference people


Alltid på Quality Hotel


Vi vet att inga gäster är varandra lika, och inte heller en konferens! Du ska både se och känna det i kroppen när du är på besök hos oss, så det är ingen slump att vi alltid erbjuder följande:


Service-crew med glimten i ögat

Klara, färdiga... Färdiga! Vi fixade allt innan du kom. Vårt service-crew kommer se till att du alltid blir väl omhändertagen under ett besök hos oss. Det enda du behöver tänka på är vad du ska säga!


Teknik som ger energi, inte tar

”Har vi en tekniker i salen?” Vi vet hur irriterande det är när tekniken står i vägen för taktiken. Du ska inte behöva ordna med sladdarna om inte din konferens handlar om just det: att ordna med sladdarna. Vi säkerställer så att allt är på plats och i ordning


Möten som leker!

En konferens utan skratt, är en konferens utan minnen. Vi tror att den totala upplevelsen förstärks av sociala aktiviteter och trevliga stunder tillsammans. Vad sägs om att utmana varandra i shuffleboard? Eller ta konversationen ännu längre med FuelBox? Vi har flera spel och andra roliga aktiviteter på lager - vad som än passar dig och dina deltagare. Det är lekande lätt: kom som kollega, åk som kompis!


Många poppande pauser

Drömmer du ibland tillbaka till den tid då du kunde äta mjukglass med hela ansiktet utan att någon bryr sig? Eller de gånger du pressade näsan mot glasrutan på en popcornmaskin och väntade ivrigt på nästa ‘POP’? Så är det att vara konferensgäst hos oss! Här får du din alldeles egna mjukglass, och hur mycket du vill av den, medan popcornmaskinen bredvid poppar för fulla muggar.


Q-Free check-in

Du lever i tiden och förväntar dig effektivitet - och effektivitet ska du få! Med Q-Free check-in är din rumsnyckel redan klar, du behöver inte tänka på någonting! Och där var det klart!


Pssssst! Många av våra hotell har mobila nycklar. Fråga oss om vilket och hur det fungerar - det är ganska roligt!


Quality Hotel popcorn time


Fyra enkla val


En konferens innebär ofta mycket planering och beslut som du måste ta ställning till. Oroa dig inte, vi är här för att hjälpa dig på vägen! Med denna konferensguide tar vi dig genom en resa där målet är att skapa en så lyckad och minnesrik konferens som möjligt. Innan vi sätter igång, ber vi dig tänka lite på vad du vill få ut av din konferens här hos oss:


• Vilka förväntningar har du och dina deltagare?
• Vad är viktigt för er?
• Vilka intryck ska deltagarna få med sig efter konferensen?


Är du redo? Då kör vi! Här är fyra olika steg som ska hjälpa dig med att skräddarsy dina behov och önskemål.


01


Hur länge vill ni stanna?
Ingen konferens är den andra lik. Ibland behöver du bara ett mötesrum i några timmar, andra gånger vill du ha konferensen i flera dagar. Möjligheterna är många, och vi står alltid redo att hjälpa dig!


02


Vilken typ av lokaler behöver ni?
Låt oss vara ärliga: ett mötesrum är inte bara ett mötesrum, eller hur? Syftet med ditt möte styr till stor del både rummets storlek och vilken möblering som är bäst. Detta vet vi vet allt om, låt oss hjälpa dig att hitta det optimala alternativet för dig.


03


Vad vill ni äta och dricka?
Energi ut, information in? Tror inte det! Utan mat och dryck kommer konferensgästerna inte orka hela dagen. Det är viktigt att fylla upp tanken med energi medan du fyller tankarna med information. Vi tror på regelbundna pauser med påfyllning av hälsosam och god mat och dryck som ger dig ny energi till att fortsätta dagen! Det är ganska enkelt: energi in, information in!


04


Hur vill ni sova?
Vissa människor njuter av egentid, medan andra inte får nog av härliga diskussioner om allt mellan himmel och jord som varar långt in på småtimmarna. En sak är säker, vi vet allt om vikten av en god natts sömn! Vi hjälper dig att hitta ett rum som passar dina önskemål och dina behov, vare sig du är en nattuggla eller gillar att vara uppe med tuppen.


Quality Hotel Meetings talking group


Konferensupplevelser till nya höjder


Ju mer, desto bättre!
Vänta lite, det finns mer! För att din upplevelse och vistelse här hos oss ska nå nya höjder, så rekommenderar vi dig att ta en titt på våra tilläggspaket: extra kul, extra förberedd och extra gott. Var och en av dem ska vara med och lyfta arrangemanget till taket (om du väljer att ta detta bokstavligen, ber vi dig att vara försiktig)!


Extra kul:


Äventyrliga gemensamma aktiviteter

Hur högt vill du klättra i jakten på att nå nya höjder? Vad sägs om femkamp i Q-Zone eller musikquiz? Ännu högre? Vad sägs om att bygga det högsta spaghetti-tornet? Eller en shuffleboard-turnering, orientering, karaoke eller korta energizer-övningar? Vi har massor av erfarenhet, och vi älskar att dela med oss av dem! Ta kontakt med oss, så hjälper vi dig att skräddarsy ditt arrangemang, så att du kan överraska och ha kul tillsammans med dina gäster.


Stunder av skratt

Har du inte gjort klart vitsarna till ditt stand- up? Ta det lugnt. Ibland är det skönt att låta andra få göra jobbet åt dig. Fråga oss om tips till underhållning eller inspirerande föreläsare för att få till det bästa och minnesvärda slutet.


Quality Hotel Shuffleboard
Pssssst! Visste du att de flesta av våra hotell har shuffleboard? Det är gratis och ger garanterat en bra stämning.


Extra förberedd:


Vi leker inte konferens-experter. Eller - jo, det gör vi! Överraska dina kollegor med allt du kan tyckas behöva, och allt du vill ha. Låt mötet och minnena hos oss få leva länge.


Quality Hotel Conference kit


Låt oss vara ärliga: allt ser mycket bättre ut när det får en personlig prägel. Som företagets egna logo, till exempel. Kanske att det till och med ser lite för bra ut? Det behöver inte vara så komplicerat, du skickar oss loggan och texten, och vi fixar resten.


Quality Hotel Conference-kit your style


Extra gott:


Vi hjälper dig genom arbetsdagen med något krispigt, salt och läskande kallt. Överraska dina kollegor med ett av våra härliga paket som kan köpas till mötesrummet eller sättas inne på hotellrummet efter en lång arbetsdag.


Quality Hotel Conference add ons
Här kan du läsa mer och boka din nästa konferens på Quality Hotel!