Vill du ha ett möte som sticker ut från mängden? Då är en unik mötesplats en bra början. Vi har listat de 8 häftigaste mötesrummen i Stockholm, läs mer om dem här!

Södersviten på Clarion Hotel Stockholm dubbeljobbar som både svit och bokningsbart mötesrum.
Boka Södersviten på Clarion Hotel Stockholm för ditt nästa möte. Den dubbeljobbar nämligen som både svit och lyxig möteslokal.

Boka ett unikt mötesrum online här.

Quality Hotel™ Friends

Santiago Bernabéu

Råsta Strandväg 1, Solna

QH Friends: Conference roomSantiago Bernabéu.

Santiago Bernabéu, som är döpt efter en fotbollsarena i Madrid, har en modern och stilren inredning. De jordnära färgerna som finns i rummet bidrar till en lugn och harmonisk atmosfär. De runda lamporna återspeglas i de runda fönstren och fyller mötesrummet med naturligt ljus, som hjälper till att hålla koncentrationen på topp under längre sittningar.

Quality Hotel Friends ligger i Solna, ett stenkast från Mall of Scandinavia och Friends Arena, så du har nära till både shopping och underhållning. På hotellets 25:e våning hittar du restaurangen The Social Friends med en slående vacker utsikt som inte får missas.

QH Friends: Resturant Brasserie X, viewNjut av god mat medan du blickar ut över Solna.

Hotel C Stockholm

Kebnekaise

Vasaplan 4, Stockholm

Hotel C Stockholm: conference room KebnekaiseKebnekaise.

Den lilla biografsalongen KebnekaiseHotel C Stockholm, i dova färger och inspiration från naturen, får kreativiteten att flöda. Perfekt för ett frukostseminarium, filmvisning eller föreläsning. Precis utanför dörren hittar du populära ICEBAR, en bar helt gjord av is från Torne älv i nordligaste Sverige . Vad sägs om att avsluta dagen med en god drink i -5C°, även på sommaren?

Ett kvarter från Centralstationen i Stockholm hittar du moderna Hotel C Stockholm - hotellet som har det lilla extra. Här hittar du även stans coolaste toalett, en generös hotellfrukost och såklart, sköna sängar att sova i.

Hotel C Stockholm: toiletHotel C Stockholm.

Clarion Hotel® Sign

C8

Östra Järnvägsgatan 35, Stockholm

Clarion Sign: C8, conference-roomC8.

Gröna mattor, växter, mörka möbler och väggar pryder mötesrummet C8Clarion Hotel Sign. Inredningen ger rummet en harmonisk känsla och rymmer upp till 16 personer. Perfekt för brainstorming, workshops, avstämning och planering.

Clarion Hotel Sign ligger vid Norra Bantorget, bara några kvarter från Centralstationen och Arlanda Express. Besök hotellets spa, Selma City Spa, och ta ett dopp i den uppvärmda rooftop-poolen, basta eller gå på en behandling. Passa även på att äta något gott på restaurangen Kitchen & Table Norrmalm, som har en grönare och klimatsmart meny.

Quality Hotel™ Globe

Cosmos

Arenaslingan 7, Stockholm

Quality Hotel: Cosmos, conference roomCosmos.

Den mäktiga biosalen Cosmos gör skäl för sitt namn och rymmer upp till 214 personer. Här får deltagarna sitta skönt samtidigt som fokus är på föreläsningen, presentationen eller filmen samtidigt som de njuter av mjukglass och popcorn, som alltid ingår i konferensen på Quality Hotel™

Quality Hotel™ Globe ligger vid Avicii Arena, Tele2 Arena och Globen Shopping - perfekt om du ska på en show eller fotbollsmatch på kvällen eller vill passa på att shoppa lite. Missa inte Arenarestaurangen som har utsikt in över arenan i Avicii Arena. Du tar dig enkelt hit med tunnelbana, buss eller tvärbana. I området finns det även gott om parkeringsmöjligheter.

Clarion Hotel® Arlanda Airport

London Heathrow

Tornvägen 2, Stockholm Arlanda

Clarion Hotel Arlanda Airport: London Heathrow, meeting roomLondon Heathrow.

Är du på språng eller ska ha möte med någon som kommer med flyg? Då tar Clarion Hotel Arlanda väl hand om dig. Rummet London Heathrow är något alldeles extra - både med tanke på inredning och utsikt. Trägolv, senapsgula fåtöljer och designdetaljer. Sist men inte minst - utsikten över start- och landningsbanan. Se flygplanen flyga iväg och landa under kaffepausen.

Förutom konferensmöjligheter och hotellrum erbjuder även hotellet god mat på restaurangen Kitchen & Table, gym, bastu och en utomhuspool som är varm året runt. Mitt i SkyCity, mellan terminalerna 4 och 5 hittar du Clarion Hotel Arlanda Airport, så du har även nära till shopping, Arlanda Express och flygplanen som tar dig ut i världen.

Clarion Hotel® Stockholm

Södersviten

Ringvägen 98, Stockholm

Clarion Hotel Stockholm: Södersviten, meeting roomMötesdelen i Södersviten.

Om unikt och bekvämt är vad du söker så bör du ta en extra titt på Södersviten. Det är precis vad det låter som - en svit. Men inte vilken svit som helst, utan det är Clarion Hotel Stockholms största svit som dessutom har konferensmöjligheter. Den 120 kvadratmeter stora sviten är uppdelad i två våningsplan. På övre plan hittar du sovrum och badrum med en fantastisk utsikt. På nedre plan finns en mötesdel med konferensbord för upp till 8 personer och en soffgrupp.

Clarion Hotel Stockholm: Södersviten, living roomSoffgruppen i Södersviten.

Hotellet, som ligger en kort promenad från Skanstulls tunnelbanestation, har även restauranger, barer, gym och spat Elements Spa i byggnaden. Här både bor och konfererar du väldigt vackert och bekvämt.

Nordic Light Hotel

Orb och Glory

Vasaplan 7, Stockholm

Nordic Light Hotel: Conference room, GloryGlory.

Rummen Orb och Glory är två unika mötesrum hos Nordic Light Hotel - båda är cirkulära rum med glasväggar och garanterad James Bond-känsla. Perfekt för möten i mindre sällskap. Självklart kan man dra för glasväggarna med en gardin så att ingen kan se in.

Hotellet i sig är centralt beläget vid Centralstationen och Arlanda Express. Inredningen går i en modern, nordisk stil. Restaurangen Lykke serverar mat från den nordiska matkulturen och i baren serveras öl från svenska mikrobryggerier.

At Six

Studio 4

Brunkebergstorg 6, Stockholm

At Six: conference room Studio 4Studio 4.

Inredningen i mötesrummet Studio 4 på At Six går i en avskalad design med en futuristisk känsla. Lamporna i taket påminner om rymdskepp från en annan värld. Detta rum är perfekt för en långkörare med fokus som högsta prioritet. Viktiga möten och spännande idéer tar form här.

Hotellet som ligger mitt på Brunkebergstorg, en kort promenad från T-centralen och Kungsträdgården, välkomnar sina gäster med en entré helt i marmor. At Six erbjuder en sofistikerad tillvaro med unika hotellrum och modern design. Hotellets granne är rooftop-restaurangen Tak, som har en fantastisk utsikt över Stockholm.

tak-view-night-bar-stockholm.jpgUtsikten från Tak.


Vill du ha mer inspiration till ditt möte?