Det finns ingen återvändo. Du lägger datorn i väskan, tillsammans med en ökande känsla av panik. Du ska på ditt livs resa upp på det högsta berget, balansera på smala stigar utan karta, bekämpa eldsprutande drakar innan du sätter din flagga på toppen och tas av en lavin på väg ner igen. Okej då. Du ska bara på en konferens igen, men packa datorn nu och gå ut genom dörren. Det är på tiden att unmutea.

Bargäster Quality Hotel Edvard Grieg
Alla gick till baren utom Knut, han var fortfarande på mute.

Vem lyckas bygga kultur bakom en 13 tums skärm? Vi kan skämta och driva med kontorsskjortor upptill och pyjamasbyxor nedtill, men hur enkelt är det att få hela bilden när den du pratar med lever ett hemligt liv från axlarna och ner. Nej, ta med dig både huvud, axlar, knä och tå och kickstarta våren med en konferens! En konferens där vi skrattar tillsammans, kanske gråter en skvätt och inser hur trevligt det ska bli att bli serverad godsaker på tallriken igen. Till och med han du kanske inte kom så bra överens med tidigare är ganska tilltalande nu. Vi har sagt det förut och vi säger det igen, ska du sälja stort bör du stänga av skärmen och sätta på charmen.


Workshop with post its_16_9Alla var tysta när chefen pratade utom Knut, han var inte på mute.


Man in front of computer in w_16_9Alla deltagare tog anteckningar utom Knut, han hade satt högtalaren på mute.


Hörde du oss? Eller är du fortfarande på mute? Vi har ett budskap till alla muteade vänner därute: Tro oss, inte ett bredband i hela världen kan förmedla känslan av en bra kram, ett leende över bordet, eller en spontan applåd efter ett inlägg. Ingenting är som att mötas ordentligt tillsammans med 50 eller 500 av dina närmaste kollegor. Det kommer upplevas som 5 000. För efter månader på Zoom, Teamz och Hangoutz är det kraftfullt att få fysiskt goz och myz igen.


Unmutea dina anställda och dig själv, släpp in möten, mat och massor av skoj. Vi har begränsat oss länge nog nu – därför är det stor tid att UNMUTE YOUR BUSINESS!


People at conference at Quality Hotel Waterfront_16_9Alla var överens om att det hade varit en trevlig dag utom Knut, han satt på mute.


Cosmos Congress Hall Clarion Hotel Trondheim_16_9Alla småpratade i pausen utom Knut, han kunde inte stänga av mute.


Man in front of computer in w_16_9Ingen hade ont i magen utom Knut, och han borde ha satt på mute.


Vill du göra planeringen av din konferens så smidig som möjligt? Välj ett av våra tre paket - så fixar vi resten!


Från Small talk och Big Business, de små mötena och de stora konferenserna; sedan sist har vi gjort det enklare för dig att boka möten online också.


På Quality Hotel™ har vi allt du behöver för din konferens. Vi erbjuder flera lösningar och olika koncept för alla typer av möten.


Kanske vill du slå på stora trumman och åka direkt till Nordens största konferenscenter.