Avalon Hotel korades till Årets bästa internationella hotell av Strawberry Hotels International.

Avalon Hotels pool på natten
Hopp i infinitypoolen på Avalon Hotel. Foto: Bobo Olsson/Nights

Vill du besöka ett av världens bästa hotell? Checka in på Göteborgs stolthet Avalon Hotel. Prisat som bästa internationella hotell under år 2018 i tuff konkurrens med 6800 hotell världen över."Med ett tydligt varumärke och en stark känsla för kvalitet, är Avalon älskat av gästerna. De är rankade topp tre av hotellen på TripAdvisor i Göteborg"Infinitypool på taket, populär bar– och restaurang och design i världsklass. Dessutom ett oslagbart läge på Kungstorget mitt i Göteborg. Vi förstår Avalon Hotels storhet. Och nu står det klart att hotellet slår andra superhotell med råge. Avalon Hotel korades nyligen till Årets bästa internationella hotell av Strawberry Hotels International, en stor hotellkoncern där även Strawberry ingår.


-Med ett tydligt varumärke och en stark känsla för kvalitet, är Avalon älskat av gästerna. De är rankade topp tre av hotellen på TripAdvisor i Göteborg, står det i motiveringen till varför Avalon vann priset. Läs hela pressmeddelandet här.


Grattis Avalon Hotel och grattis till dig som har en vistelse inbokat här snart!


En lycklig Petter A. Stordalen, grundare av Strawberry och Torgeir Silsteth, CEO Strawberry tar emot priset i Las Vegas. Foto: Bjørn Arild Wisth/Strawberry


Supercentralt läge och design i världsklass.


Boka rum på Avalon Hotel nästa gång du ska till Göteborg!
Relaterat

Bästa hotellkedjan i Norden