När du checkar in på Clarion Collection™ Hotel ska det kännas som att kliva in i ett hem. Du möts av mysigt vardagsrum, stämningsfull belysning, tyst musik och serveras både god fika och kvällsmat. ”Hygge” är alltid inkluderat.

Book at a table, hygge at Clarion Collection Hotel

För oss skandinaver är ”hygge” numera ett välbekant uttryck. Det är dock inte längre bara ett ord - det har blivit ett världsberömt koncept och en egen kultur. Det handlar om att ta sig tid att stressa ner, koppla av och att sätta guldkant på tillvaron. Det är också precis vad Clarion Collection Hotel vill erbjuda dig och har därför gjort "hygge" till ett eget koncept.


Stämningsfull musik, nybryggt kaffe och kvällsmat


Hotellkonceptet ”hygge” gör att du som gäst alltid vet vad som väntar dig när du bokar en vistelse på Clarion Collection Hotel:


Du kliver in i lobbyn, in i en stämning, en känsla, ett lugn. Lukten av ”hygge”, kanske är det nybryggt kaffe? Tyst, stämningsfull musik. En sprakande öppen spis, en mjuk plats att slå sig ner på med en fängslande bok. Frukost, klassiskt fika och kvällsmat är dessutom alltid inkluderat - det är precis som att komma hem till någon som verkligen bryr sig om dig.


book-fireplace-clarion-collectionEn öppen spis, en bok du inte kan slita dig från och en kopp kaffe som värmer upp dig inifrån.


Är du redo för vila, sköna upplevelser och läckra måltider? Clarion Collection Hotels historiska byggnader hittar du i Norge och Sverige.

Library at Clarion Collection Hotel Havnekontoret

Fakta om Clarion Collection™ Hotel

  • Frukost, fika och kvällsmat är inkluderat
  • Nästan alla hotell i kedjan ligger i historiska byggnader och bjuder på en spännande historia
  • Hotellen är centralt belägna
  • Det är den första hotellkedjan som Petter A. Stordalen köpte. Då hette den Home Hotels
  • Kedjan har en Director of Happiness som kommer att vidareutveckla konceptet och lära ut det bland de anställda