I Magnet Awards 2018 tog Clarion Hotel hem priser i hela 3 kategorier samt det prestigefyllda Grand Prix!

Clarion Hotel på Magnet Awards 2018
Glada vinnare från Clarion Hotel på Magnet Awards 2018!

Torsdagen den 29 november gick Magnet Awards, SM i Employer Branding, av stapeln på At Six i Stockholm. Det blev minst sagt en stor kväll för Clarion Hotel som vann hela 4 priser, och nu kan titulera sig som Sveriges bästa företag inom employer branding.

"Med en vision om att öka livskvalitet för såväl gäster som medarbetare jobbar vi aktivt med Employer Branding. Vi letar ständigt efter konkreta bevis från den dagliga verksamheten för att förstärka vår företagskultur."

Berättar Frida Pålsson Werntoft, Director of Passion Clarion Hotel Sverige och Danmark.

2 guld, 1 brons och inte minst GRAND PRIX

Clarion Hotel tog hem bronset inom Social & Etisk Styrka, med sitt kreativa och annorlunda rekryteringsprojekt Talangjakten. Här läggs CV och referenser åt sidan, och en audition sätts upp för att hitta de bästa personligheterna och kreativa talangerna till hotell som behöver personal.

Det första guldet tog de hem inom kategorin Film och Foto med sin omtalade kampanj #WEARECLARION. Genom att lyfta fram sina medarbetarna och deras historier väcker filmen starka känslor och får hjärtat att klappa lite snabbare. Läs mer om #WEARECLARION här. weareclarion.jpg

Det andra guldet kammade Clarion Hotel & Congress Malmö Live hem till Skåne i kategorin Öppen Klass. Priset gick mer specifikt till hotellets galna upptåg då de åkte ända till London för att överraska en gäst. Se videon och följ med till London här!

Sist med INTE minst vann Clarion Hotel det mest prestigefyllda priset under hela kvällen - Grand Prix. Grand Prix är ett vandringspris som Clarion Hotel fick ta över från Försvarsmakten efter deras vinst i fjol. Priset tilldelades med juryns motivation:

I en värld där Brand och Employer Brand blir allt mer symbiosa. I en värld där nöjda kunder och nöjda medarbetare är produkten av varandra och leder till både starka upplevelser och lönsamhet. I den värld vi lever i idag. Dessa kopplingar har årets vinnare av Grand Prix sen länge sett och satt högt på ledningens agenda. Med tydlig strategi och deras mästerliga genomförande är deras omslutande Employer Branding-arbete både imponerande, men även enormt genuint. På en hårt konkurrensutsatt marknad, och med sin karismatiska härförare, har man kompromisslöst skapat sin egen kultur och med det ett internt engagemang som verkligen sticker ut och gör skillnad. Från kandidatupplevelse till medarbetarupplevelse och hela vägen ut till kundupplevelse.

Employer Branding?

Employer Branding handlar om marknadsföring för arbetsgivare i syfte till att vara en eftertraktad arbetsplats för befintliga och kommande medarbetare.

Magnet Awards?

Magnet Awards arrangeras av en rad företag som vill hylla de bästa kommunikationslösningarna från Sveriges arbetsgivare. De bjuder varje år in till ett event fyllt med mingel, god mat, middag, liveintervjuer och självklart prisutdelning.