Är du en av våra gäster med starka åsikter och stort engagemang? En som vet vad du vill ha och gillar att uttrycka dina förväntningar och krav högt och tydligt? Nu söker vi efter dig - så var med och säg din åsikt!

The Chosen - folk som ger återkoppling för att göra Strawberry till den bästa hotellkedjan i världen

Ansök här...

... för att dela dina åsikter!

Har du någon gång stått i kön till receptionen och undrat varför det inte spelas lite svängig salsamusik så att du kan dansa loss medan du väntar? Eller suttit vid frukostbordet och tänkt att det skulle sitta fint med en spenatomelett stekt i våffeljärn, toppad med jordgubbar och grädde? Kunde du tänkt dig att få dina bonuspoäng som Monopol-pengar eller tycker du att det borde ingå en mysig stund med små, söta hundvalpar när man bokar konferens? Kanske är det inte riktigt såna specifika idéer som kommer upp i ditt huvud, men oavsett vad du tänker på så är vi idel öra. Det är nämligen dina idéer, tankar, behov, önskemål och förväntningar som vi ska bygga Strawberry på!


De senaste 25 åren har Strawberry etablerat sig som en av de största aktörerna i den nordiska turistindustrin. Och över de kommande tio åren ska vi växa kraftigt i antalet hotell och samtidigt utvidga fördelarna och serviceutbudet du som gäst får genom vår medlemsklubb. Målet är att skapa ett ekosystem av vårt eget varumärke i kombination med externa partners som erbjuder upplevelser i Norden, som medlemmar kan ta del av.


Som du kanske har hört byter Strawberry namn till Strawberry under 2023. När vi går över till ett nytt kapitel har Strawberry beslutat att bygga ett helt nytt universum inom hotellindustrin, med målet om att skapa de allra bästa hotellupplevelserna Norden har att erbjuda! Du, som gäst, är vår viktigaste inspirationskälla till vad vi ska satsa på de kommande åren. Det är du som reser runt i Norden och upplever hur vi kommunicerar vår kultur och våra kärnvärden i allt vi gör. Du känner folket på våra hotell bäst. Och vi vill att detta partnerskap ska nå nya höjder när vi rullar ut vårt nya varumärke. Därmed önskar vi att höra din åsikt om vad du önskar att Strawberry ska vara. Under konceptet “The Chosen” sätter vi nu ihop en grupp med utvalda tyckare för att yttra sig om allt från serviceutbud och medlemsklubb till stil och uttryck.


Det här är alltså din unika chans att bidra till att göra dina och alla andras hotellvistelser precis så som du tycker de bör vara! Ansök idag och bli en del av en dedikerad grupp resglada och åsiktsfulla gäster, där du deltar i enkäter, diskussioner och paneler. Som tack för engagemanget erbjuder vi en rad fördelar till dig som gäst och medlem - detta vill du inte missa!
2020 lanserade vi konceptet “The Chosen”. Det bestod av en varierad grupp gäster som kontrollerade till vilken grad Strawberry följer regleringar och tillrättalägger för säkra och trygga besök. Läs vad våra hotellinspektörer säger om att delta i The Chosen.

Ansök här...

... för att dela dina åsikter!