Vi vann priset för Årets bästa hotellkedja i Sverige och Årets hållbarhetspris! WOW! Dubbelglädje under årets Grand Travel Award som hölls den 12 februari på At Six i Stockholm. 

Årets bästa hotellkedja i Sverige

”Med starka varumärken passar kedjan alla, oavsett plånbok. Bra support och fantastisk frukost. De tar också ett stort socialt ansvar i samhället vilket ligger i tiden.” – Travel News.

Det är med stor ära vi tar emot priset som Årets bästa hotellkedja i Sverige under Grand Travel Award 2018! Det är ett prestigetungt pris med mycket hård konkurrens, vilket gör oss om möjligt ännu gladare och stoltare. Tack till alla våra underbara medarbetare och gäster ute på hotellen, det är tack vare er som vi vunnit!

Vice President Sales, Anant Vithlani och Key Account Manager Travel Sales, Charlotte Tverved tar emot priset ”Årets bästa hotellkedja i Sverige”

Årets hållbarhetspris!

Det är nästan med ännu större stolthet vi tar emot Årets hållbarhetspris. Miljö och hållbarhet är något vi prioriterar högt och jobbar hårt med varje dag och det är något som inte alltid syns eller får effekt direkt. Att det hyllas under Grand Travel Award värmer våra hjärtan.

”Strawberry har under lång tid arbetat för ökad hållbarhet. Under We Care driver företaget flera hållbarhetsprojekt som lett till minskat matsvinn, minskad energiförbrukning och ökad mångfald. Genom EAT har Strawberry varit delaktig i att skapa en global agendasättare inom hälsa, matt och hållbarhet.”* – Travel News

Grand Travel Award

Grand Travel Award hålls årligen av affärstidningen Travel News, som verkar inom rese- och turistindustrin. Det är resebyråanställda som utser vinnarna under Grand Travel Award, förutom vinnarna av Årets resesäljare och Årets hållbarhetspris, de priserna röstas fram av folket på Travel News hemsida.


I januari 2018 vann vi Årets bästa hotellkedja i Norden och Norge. Läs mer om den vinsten här.