När Björn Olausson skulle överraska sin fru med en hotellnatt på bröllopsdagen avslöjade Google Calendar det hela. Clarion Collection Hotel Wellington bestämde sig att vända på steken och överraska Björn istället. 

Björn Olausson är den sorts man som skulle överraska sin fru på bröllopsdagen med barnvakt, middag och hotellnatt på Clarion Collection Hotel Wellington i Stockholm den 22 maj. Men ibland kan teknologin blir lite för smart för vårt eget bästa i vår moderna vardag.


Björns hotellbokning hamnade nämligen i parets gemensamma kalender och när bekräftelsen på bokningen kom avslöjades överraskningen. Clarion Collection Hotel Wellington fick reda på det som hade inträffat och kände direkt att detta inte kunde gå obemärkt förbi.


För exakt en vecka sedan fick ”Google-Björn” en oväntad överraskning: Hotellet och Karin överraskade nämligen honom istället! Det blev inte bara en hotellnatt som Google-Björn kanske hade trott, men även en extra speciell hotellupplevelse inklusive svit, bubbel och en romantisk middag. När vi frågade Björn om han hade misstänkt någonting på förhand svarade han att han inte hade förväntat sig detta och att det kändes jätteroligt!


«Våra gäster är det viktigaste vi har och vi såg en möjlighet att vända detta till en annorlunda hotellupplevelse och kanske rentav ett minne för livet», säger Ida Serneberg, Social Media Manager på Strawberry.


Se hur det hela gick till och hur man överraskar en man på bröllopsdagen under #ShitHappensWeFixIt #GoogleBjörn #clarioncollection och #wellington på Instagram, Facebook och Twitter!


I DN kan du läsa om hur allt började: http://www.dn.se/ekonomi/skulle-overraska-frun-google-rojde-hemligheten/


Utsikten från Clarion Collection Hotel Wellington