Äntligen är Puls for UNICEF här! Tiden på året då träning och hälsa står i fokus för en god sak. För varje träningspass våra anställda eller gäster genomför, och som varar i minst 30 minuter mellan 2 - 29 september, donerar vi 15 kronor till UNICEF och projektet Sweet Dreams - vår kamp mot barn utsatta för människohandel.

A group of runners squatting with their hands in a circle
Vi bjuder in alla våra hotellgäster till att träna minst 30 minuter varje dag när de bor hos oss, mellan 2 och 29 september.

Är du med?


Förra årets träningspass resulterade i en donation på 1,4 miljoner kronor till UNICEF. 2018 deltog över 4100 medarbetare i Strawberry med och öka pulsen för en god sak. I år är målet 100.000 kryss på listan, som motsvarar 1,5 miljoner till UNICEF och Sweet Dreams. Ta på dig träningskläderna, fyll på din vattenflaska och träna för en god sak!


Happy kids in window UNICEF


2018: 10-årsjubileum med UNICEF


Tidigare år har Puls for UNICEF främst varit ett internt projekt i Strawberry, där medarbetare har uppmanats till träning. För varje träningspass har företaget donerat pengar till UNICEF och vårt arbete mot barn utsatta för människohandel. Förra året firade samarbetet med UNICEF 10-årsjubileum och därför bjöds även alla hotellgäster in till att träna tillsammans med oss. Det blev en succé och fortsätter även i år.


Läs mer: 10 års jubileum med UNICEF – 5 fantastiska saker du bidragit till genom att bo hos oss.


Behöver du träningsinspiration?


Har du lust att bidra men vet inte riktigt hur? Vi hjälper dig. Du måste inte åka till ett gym – det räcker med 30 minuter på hotellrummet.


Vill du kombinera ett träningspass med frisk luft är det bara att ta sig ut i naturen på en promenad eller joggingrunda.


vox-hotel-gym-equipment-and-view-vox-hotel


Läs våra tips på hur du kan träna vart som helst, eller vår guide för dig som vill testa yoga när du är ute och reser.
Glöm inte att följa #pulsforunicef på Instagram för att bli inspirerad av andra gäster och våra medarbetare.
Läs mer


I september förra året slog vi alla rekord – hela 1 miljon kronor samlade vi in till UNICEF


Läs mer om Sweet Dreams –  Vårt arbeta mor människohandel


Vill du läsa mer om hållbarhet inom Strawberry? Läs om vårt WeCare-arbete här