Kan det vara den goda frukostbuffén du får njuta av morgonen därpå? Alla dessa saker, och självklart fler, spelar en viktigt roll under din vistelse. Men, vi har inte nämnt det allra viktigaste – servicen!

we are clarion

Uppmärksammad och hedrad kampanj


Den 10 januari vann Clarion Hotel® HSMAI Norways pris som Bästa Varumärkesbyggare i Norge med kampanjen #WeAreClarion. Clarion Hotel® har även gått ut med att kampanjen ska spridas till Danmark, Sverige och Finland. Vi längtar till att få se resultatet!


Mötet med människorna


Det är mötet med människorna som arbetar på hotellet som gör din vistelse oförglömlig. Tycker du det låter enkelt? Tänk om. Ett hotell kan lägga massvis med pengar på design, inredning och lyxiga minibarer. Men det är människorna som jobbar på hotellet som är den viktigaste resursen. De som bäddar din säng, de som möter dig med ett leende i hotellreceptionen, de som kommer ihåg att du vill sova med en extra kudde och minns exakt vad du vill ha i din omelett på morgonen. De som gör det där lilla extra för att förgylla just ditt hotellbesök.


Clarion Hotel® visar stolt upp sina stjärnor


Vår hotellkedja Clarion Hotel® har många gånger påpekat att de har vunnit stjärnvinsten när det kommer till engagerande och duktiga medarbetare.

– Vi är lyckligt lottade med några av branschens allra bästa medarbetare, säger de anställda på Clarion Hotel, och det säger de med tacksamhet. Clarion Hotel® har därför med stolthet skapat kampanjen #WeAreClarion.


We Are Clarion


#WeAreClarion handlar om den rika mångfald av duktiga kollegor som finns på Clarion Hotel®. Här lyfts deras historier, minnen, upplevelser och drömmar fram. Clarion Hotel skickade ut sitt produktionsteam som reste Norge runt och träffade medarbetare på alla Clarion Hotel®, med sig hade de en kamera och ett anteckningsblock – och resultatet blev enastående.


Historierna de fann ute på hotellen är äkta och personliga, många av dem får dig att skratta medan andra rör dig till tårar.
Francois lagar desserter som får gästerna att… hehe. Komma tillbaka?


94,9% av Yusufs kropp består av energi. Det behövs och det märkts. En sann glädjespridare.


Clarion Hotel® Trondheim jobbar det människor från sammanlagt 29 olika nationaliteter och de lär sig väldigt mycket av varandras olika bakgrund.
Vad som visas här är bara en bråkdel av alla fina historier. Läs och upplev fler här.


Bli en ny Clarion Hotel®-stjärna


Blir du sugen på att söka jobb hos oss? Kolla in våra lediga tjänster här.