I februari förra året checkade den finska influencern Joonas Pesonen in på Clarion Hotel® – och bodde kvar där ett helt år! Denna succé kommer nu att upprepas, men på ett lite annat sätt: tre finska influencers flyttar istället in i 100 dagar. Fortsätt läsa för att lära känna dem!

3 finnish influencers on a hotel bed
Dessa är de tre personer som kommer att få testa på hur det känns att bo på ett hotell under en lång tid.

Missade du Joonas Pesonen som gjorde Clarion Hotel® i Helsingfors till sitt hem i ett helt år? Då har du chansen att läsa om det här.
Dessa influencers flyttar in år 2020


I februari flyttar resebloggaren Anna-Katri Räihä in på Clarion Hotel® Helsinki. Förutom att driva en blogg där hon berättar om sina resor arbetar hon som miljörådgivare. Under vistelsen kommer hon att undersöka hur stort koldioxidavtryck hon gör under de 100 dagarna på hotellet.


Till sommaren är det podcastern och journalisten Tiia Rantanen som checkar in. Under hennes vistelse kommer hon bjuda på en hel del skämt (som du kanske måste använda Google translate för att förstå, om du inte talar finska förstås) och foton från restaurangbesök och sena utekvällar.


Den tredje influencern som kommer packa upp väskan på hotellrummet är den finske popartisten Robin Packalen. Häng med när han simmar några sköna längder uppe i takpoolen på Clarion Hotel® Helsinki efter en lång dag i studion.


Klicka på namnen för att komma till deras Instagram-konton!


Möt kommande gäster


Embedded content: https://www.youtube.com/embed/UgcsDRlEu9c
Så småningom kommer vi tillkännage en fjärde gäst som ska checka in. Följ hashtaggen #yearinclarion på Instagram för att hålla dig uppdaterad!


Läs mer