Tech geek? Eller bara intresserad av en smidigare, snabbare och säkrare hotellvistelse? Oavsett vilket har vi 3 tips till dig och din nästa tech-upplevelse. Förlåt, HOTELLupplevelse menar vi såklart.

mobile-key-hobo.jpg

1. Apple Pay


Det finns ett nytt, enkelt och säkert sätt för dig att betala ditt hotellbesök eller din restaurangnota. Använd Apple Pay som har lanserats i Danmark, Finland och Sverige och kan användas på alla våra hotell. Du betalar enkelt genom att hålla din iPhone nära betalningsläsaren med ditt finger på Touch ID. Självklart kan du även använda din Apple Watch.


Här hittar du mer information om Apple Pay.


2. Lås upp ditt hotellrum med Mobile Keys


Visste du att du kan öppna dörren till ditt hotellrum enbart med hjälp av mobilen? Ja, det är faktiskt sant. Nu slipper du hålla koll på ditt nyckelkort (som ändå har en tendens till att avmagnetiseras). Med hjälp av funktionen Mobile Keys som du hittar i appen till Strawberry kan du öppna ditt hotellrum med din mobiltelefon. Enkelt. Än så länge på utvalda hotell i Norden.


3. Boka nästa hotellvistelse i vår app


Vår app hjälper dig inte bara att låsa upp dörrar. Du kan även boka hotellrum på rekordtid, hålla koll på dina bonuspoäng och dina bokningar. På vissa hotell även checka in och checka ut, samt chatta med hotellets reception. Behöver du kontakta hotellet du bokat hittar du kontaktuppgifter snabbt i din bokning i appen. Läs mer om vår app här.


Du kan även betala med Apple Pay i appen till Strawberry.
Allt blir enklare med hjälp av appen till Strawberry. Har du inte laddat ner den än?


Här kan du ladda ner appen till iPhone


Här kan du ladda ner appen till Android