“Årets julklapp” i Sverige har utsetts sedan 1988. Då var det bakmaskinen som blev utvald. Den 17 november presenterade HUI Research nyheten att evenemangsbiljetten är Årets julklapp 2021. Hos Strawberry hittar du ett stort utbud av event och aktiviteter i skräddarsydda paketlösningar – ge bort en Packtivity i julklapp!

People filming in concert

Förra året blev stormköket Årets julklapp, vilket kan ses som ett resultat av den stora utomhustrenden som ökade bland annat till följd av coronapandemin. Året innan dess var det mobillådan som fick den stora äran.

Det är HUI Research, ägda av Svensk Handel, som utser julklapparna och det finns några kriterier som produkten (eller fenomenet) ska uppnå. Den ska representera samtiden, vara en nyhet eller ha fått ett nyväckt intresse, samt ha ett stort försäljningsvärde.

Motiveringen till evenemangsbiljetten

“Efter ett och ett halvt år i socialt ide med hemarbete, videosamtal och mjukisbyxor är det dags för svenskarna att återigen leva livet tillsammans med andra. Från fjälltoppar till fotbollsmatcher, tv-soffan till teaterscenen och videosamtal till verklighet. 2022 kommer präglas av socialt umgänge, rekreation och uppdämt behov av att uppleva. Årets julklapp 2021 är evenemangsbiljetten.”
Källa: HUI Research

Christmas giftGe bort ett paket som paket!

Julklappstips: hotell + upplevelse = Packtivity

Ge bort Årets julklapp i form av ett perfekt paket! Vi har nämligen gjort det superenkelt för dig. Välj bland en mängd olika evenemang runt om i Norden och boka samtidigt ditt favorithotell – kombinerat i ett och samma paket. Perfekt att ge bort i julklapp, till dig själv och till dina nära och kära! Vi kallar dessa paket för Packtivity.

Se alla våra Packtivity's och köp Årets julklapp 2021 här.