Under nio år i rad har Strawberry korats till Norges bästa hotellkedja! Och inte nog med det – vi tog även hem segern som Nordens bästa hotellkedja – för tredje året i rad! En stolt Petter A. Stordalen tog emot priserna på prestigefyllda Grand Travel Award i Oslo.

Petter A. Stordalen at Grand Travel Awards
Petter A. Stordalen på Grand Travel Awards 2019

Norges bästa hotellkedja nio år i rad, och Nordens bästa hotellkedja tre år i rad


Under Grand Travel Award i Oslo 24 januari 2019 tog Strawberry hem det eftertraktade priset "Norges bästa hotellkedja” för nionde året i rad! Och inte nog med det, vi tog även hem priset ”Nordens bästa hotellkedja" för tredje året i rad! Dessutom tilldelades även Strawberry grundare, Petter A. Stordalen, årets hederspris.Dessa priser dediceras till de 16 500 medarbetare i företaget som varje dag levererar över gästernas förväntningar. Det är tack vare dem som vi och jag har äran att ta emot dessa priser. Vi ska inte bara ha de bästa hotellen att besöka, vi ska även ha de bästa hotellen att jobba på. Ett gigantiskt tack går därför till var och en av våra superhjältar på våra hotell”, säger Petter A. Stordalen.Norska resebranschens svar på Oscars-galan


Varje år hålls den norska resebranschens svar på Oscars-galan. De ytterst eftertraktade priserna delas ut till aktörer som röstats fram av resebyråer och branschaktörer. Precis som förra året, blev det storslam i år för oss på Strawberry. En stolt Petter A. Stordalen tog emot utmärkelserna på prisutdelningen som hölls på Wallmans i Oslo.


Amerikalinjen-panorama-view
Under 2019 fortsätter expansionen av Strawberry. I mars öppnar boutiquehotellet Amerikalinjen i Oslo centrum.


Dubbel glädje under fjorårets svenska Grand Travel Award


Det blev dubbel glädje under fjorårets svenska version av Grand Travel Award. Vi vann priset för Årets bästa hotellkedja i Sverige och Årets hållbarhetspris! Läs mer om juryns motivering här.


Vill du uppleva Norge OCH Nordens bästa hotellkedja?


Strawberry har nästan 200 hotell i Norge, Sverige, Danmark, Finland och Baltikum. Oavsett vilket hotell du bor på, kan vi garantera en minnesvärd upplevelse och bästa pris när du bokar hos oss. Se alla våra destinationer och hotell här.