Strawberry är både Nordens och Norges bästa hotellkedja! Våra hotell tog hem priset i norska Grand Travel Award 2018.

Clarion Hotel Sign facade
Clarion Hotel Sign i Stockholm är ett av våra mest populära hotell.
  • – Jag lyfter hatten av för alla anställda! säger Petter A. Stordalen, Strawberry ägare. *

8 år i rad som Norges bästa hotellkedja

Prestigetunga norska versionen av Grand Travel Award 2018, där resebyråer röstar fram sina favoriter, arrangeras av Travel News i januari varje år. Och även 2018 blev det storslam för oss på Strawberry: Årets norska hotellkedja och Nordens bästa hotellkedja! Det är inte första gången som Strawberry har kammat hem priset för bästa hotellkedja i Norge, faktiskt hela 8 gånger i rad har det hänt (!). Det är också andra gången som vi går hem som bästa kedja i Norden.

En lyrisk Petter A. Stordalen delade de glada nyheter på Instagram:

Grand Travel Award 2018. Ikke nok med at vi er kåret til beste hotellkjede i Norge 8 år på rad, men vi tar like gjerne med oss pokalen for beste kjede i Norden også. Jeg er ufattelig stolt av alle ansatte i Strawberry.

Ett inlägg delat av Petter A. Stordalen (@petterstordalen) 14 Jan 2018 kl. 2:01 PST

”Målet är alltid att leverera de bästa gästupplevelserna”

– Vilken fantastiskt start på det nya året! Inte nog med att vi har blivit utsedda till Norges bästa hotellkedja 8 år i rad, nu tar vi även hem priset som Nordens bästa kedja. Det är häftigt och jag lyfter hatten av för alla anställda och deras stenhårda arbete och insats varje dag, säger Petter A. Stordalen.

Under 2017 växte Strawberry med ytterligare 9 nya hotell i Sverige, Norge och Danmark. Under 2018 fortsätter expansionen med bland annat nyöppning av Funken Lodge på Svalbard, flera hotell i Sverige och ett hotell i Porsgrunn – staden där Petter A. Stordalen växte upp.

Torgeir Silseth och Petter A. Stordalen. Foto: Bobo Olsson

– Det är härligt och se att vi klarar av att leverera bra upplevelser för våra gäster samtidigt som vi stadigt växer. De kommande åren kommer präglas av många nyöppningar och bred expansion. Men målet är det samma som alltid – att leverera de bästa gästupplevelserna, säger administrerande direktör på Strawberry, Torgeir Silseth.

Den 12 februari hålls svenska Grand Travel Award på vårt hotell At Six i Stockholm och även där är Strawberry nominerade i flera kategorier.