Från sommaren 2019 kan du checka in på Clarion Hotel® Oslo som öppnar i norska huvudstadens nyaste stadsdel, Bjørvika. Detta kommer vara hotellet för dig som tycker om att omge dig med konst- och kulturupplevelser. Hotellet ligger granne med Operahuset och Munchmuséet och i lobbyn kommer det hänga ett originalverk av Munch.

Clarion Hotel Oslo fasad rendering

Stadens nya galleri


Japp, du läste rätt! Clarion Hotel® Oslo slår upp dörrarna med ett brak när det öppnar och blir det första hotellet med ett äkta originalverk signerat av Edvard Munch i lobbyn. Detta är en följd av att Clarion Hotel Oslo och Clarion Hotel® The Hub är några av det nya Munchmuséets huvudsponsorer.


Och konstupplevelsen slutar inte där! Hotellet kommer ha en permanent konstutställning och dessutom tillfälliga utställningar som ställs ut och arrangeras – allt i samarbete med Oslos kulturinstitutioner.


Clarion Hotel Oslo lobbyLobbyn på Clarion Hotel® Oslo. Se fram emot design i världsklass.


Unikt läge


Kommer du med tåg eller buss till Oslo Centralstation är du bara en kort promenad bort från nattens bekväma sovplats. Efter att du burit din resväska i 500 meter är du framme vid hotellet i Bjørvika, precis intill ”streckkodskvarteret” Barcode. Hotellet ligger granne med Operahuset, det nya Munchmuséet som öppnar 2020 och Oslofjorden.


CL Oslo standard dbl romSå här kommer ett standard dubbelrum se ut.


255 rum, sviter och moderna konferensfaciliteter


Business, pleasure eller en alldeles särskild anledning? Hotellet har 255 rum, läckra sviter och kapacitet för 1200 konferensdeltagare spritt över 1500 kvadratmeter. Packa med dig träningskläderna om du vill, för här finns även ett välutrustat gym.


Shutter Bar


Shutter Bar blir stället du sticker in till om du vill ha något att dricka. Under sommarmånaderna kan du smörja in dig med solkräm, sätta på dig solglasögonen och sätta dig på uteserveringen och njuta av solstrålarna som reflekteras från Operataket.


Clarion Hotel Oslo shutter barFår det lov att vara en drink? Välkommen till Shutter Bar.


Välkommen till Clarion Hotel® Oslo!
Planerar du en resa till den norska huvudstaden innan hotellet har öppnat? Se vårt utbud av hotell i Oslo här!