I centrala Södertälje öppnar ett nytt Clarion Hotel® hösten 2023. Läs mer om läget och vad hotellet kommer att erbjuda här!

New Clarion Hotel in Södertälje

Strawberry utökar hotellutbudet i Södertälje med ett nytt Clarion Hotel® som öppnar hösten 2023. Hotellet kommer att erbjuda sina gäster ca 200 hotellrum, konferenslokaler, uteservering vid vattnet, restaurang, bar, gym och konsthall."Södertälje är världens huvudstad för mångfald och jag är därför glad över att vi tillsammans med Winn Hotel Group nu får möjlighet att öppna ett nytt fantastiskt hotell mitt i city." - Petter A. Stordalen, grundare av Strawberry.Hotellet kommer att ligga mitt i centrum, precis vid vattnet, med gångavstånd till restauranger, shopping och kultur.


Winn Hotel Group är den nya franchisetagaren


Winn Hotel Group kommer vara franchisetagare och driva det nya hotellet. Sedan tidigare driver duon hotell i Gävle, Falun, Karlskrona och Haninge tillsammans.


– "Läget i Södertälje är perfekt. Mitt i centrum och direkt vid vattnet med strålande utsikt över sjön Maren och Södertälje kanal. Jag kan redan nu se framför mig hur bland annat den stora uteserveringen kommer att bidra till folklivet." Berättar Anders Junger, koncernchef för Winn Hotel Group.

New Clarion Hotel in Södertälje

Fakta om hotellet:

  • Hotellrum: ca 200 st
  • Faciliteter: Restaurang, bar, uteservering, mötesytor, gym och konsthall.
  • Öppningsdatum: hösten 2023
  • Hotellkedja: Clarion Hotel®