Mitt i ett break up och du har ingenstans att ta vägen? En badrumsrenovering som inte tar slut? Ett bostadsköp som aldrig går igenom? “Ingen fara, det löser sig” är nog det sista du vill höra. Men saken är den att… det är ingen fara, det löser sig!

Ett modernt kök i en lägenhet från Företagsbostäder
Rent, fräscht - och när du behöver det. Ett mellanboende helt enkelt.

En plötslig separation kan vara riktigt jobbigt, speciellt om det blir du som måste flytta ut från den “gemensamma” bostaden. Inte bara behöver du handskas med bångstyriga känslor, du måste också ta tag i att hitta någonstans att bo. Det är varken roligt eller stressfritt. Men... det är ingen fara, det löser sig.


Det löser sig också för dig som just nu går igenom en oväntat lång och jobbig badrumsrenovering. Att alltid behöva knacka på hos grannen när det trycker på är exakt lika jobbigt som det låter. Ge dig inte in i det.


Eller om du var lite för naiv när mäklaren lovade att hon skulle hitta en bättre lägenhet till dig på nolltid om hon bara fick chans att sälja din först? Inget fel med det alltså, men ibland tar det längre tid än planerat att hitta något nytt. Så om du nu står utan bostad och inte riktigt vet vart du ska ta vägen? Ingen fara. Det löser Företagsbostäder.


Ett mellanboende är lösningen


Det är nämligen här som Företagsbostäder kommer in och räddar dig. Alltså... de är inga psykologer, kakelsättare eller mäklare - utan något ännu bättre: de fixar ett mellanboende som passar perfekt till just dig och din situation!


Flytta in i en fullt möblerad lägenhet med nybäddade sängar i till exempel Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping eller Helsingborg. Så enkelt som det låter, och väldigt prisvärt. Från endast 7000 kr per månad får du ett mellanboende.


Du som är medlem i Strawberry får 10% rabatt på priset. Men vet du vad, det tar inte slut där. Förutom ett rent och fräscht boende så ingår support dygnet runt och för den som önskar går det även att lägga till veckostädning på utvalda boenden. Det enda kravet vi har är att du ska bo minst 14 dagar i sträck.


Såhär gör du för att boka mellanboende:Erbjudandet gäller fram till 1 maj 2021.
Osäker på hur länge du behöver tillfälligt boende? Här är snittider för olika situationer:  • Att sälja en bostad tar ofta mellan 4-6 veckor. Det kan gå både snabbare och långsammare.

  • Att köpa en bostad och att flytta in är inte samma sak. Ofta är det 3 månader mellan kontraktsskrivning och tillträdesdagen.

  • En komplett badrumsrenovering tar vanligtvis omkring 4-6 veckor - om badrummet är litet.

  • En skilsmässa kan ta ett par dagar eller ett par veckor att få igenom på papper. Om en part behöver betänketid tar det minst 6 månader.
Självklart har Företagsbostäder riktigt bra boendealternativ även för företag med behov av bostäder till sina anställda eller konsulter. Det hörs ju på namnet. Här kan du läsa mer om hur det funkar att hyra tillfälliga bostäder för företag.