Det är veckan innan semestern. Dagarna på kontoret riktigt segar sig fram. Du är redo för att aktivera autosvar på din mejl med "Jag är på semester", men trots det måste du ändå manuellt svara "Yes, jag är fortfarande här". Vad säger du om vi säger att vi har knepet som gör att denna vecka kan bli till en (nästan) extra semestervecka?

Frukost i sängen på Nordic Light

Om du kan jobba från en laptop kan du förvandla en jobbvecka till en semestervecka


Här är vårt tips: Köp hotellpasset My Summer Treat här. Då får du 7 nätter som du kan använda hur du vill och när du vill, mellan 24 juni och 21 augusti, på fler än 100 hotell i Norden. Och nu till vårt knep:


En vecka innan din semester faktiskt startar, kan du semesterstänga huset där hemma och ge dig ut för att resa. Varför inte dra till den stad som exempelvis har bäst väderprognos? På dagarna jobbar du från hotellrummet, lobbyn eller ett café, och på eftermiddagarna har du semester.


När helgen kommer, efter en vecka med jobb-semester, är det dags för semester-semester!Jobbdagen är slut – och vips så är du på semester i en ny stad


Du bestämmer själv om du vill bo på samma hotell hela veckan, eller om du vill förflytta dig. Kallpratet i början av dina digitala möten kommer åtminstone inte vara något problem eftersom du varje dag kopplar upp dig med en drömmig hotellbakgrund. Om du gillar att vara spontan kanske det blir från ett helt nytt hotell, från en helt ny stad och från ett helt nytt land!


Jobba från hotell i Finland, Danmark, Litauen, Norge och Sverige om du vill!Så här gör du för att få en extra semestervecka  1. Köp hotellpasset My Summer Treat här.

  2. Fundera på i vilket land, i vilken stad och på vilket hotell du vill befinna dig på när du har din jobbsemester.

  3. Boka hotell!

  4. Nu är det bara att packa ner din laptop, laddare, skjorta och dina sandaler – och se fram emot att tjuvstarta semestern på bästa sätt.


Hotellpasset My Summer Treat gäller för två personer – ta med dig din partner, vän eller favoritkollega! Frukost är såklart inkluderat, så du kan sätta dig till rätta framför skärmen med magen full av äggröra, bacon, melon och croissanter.


Norwegian summer sunsetAnvänd vårt knep och du kommer att befinna dig på semester samma sekund som du stänger ner din laptop.