Vi har en dröm om att fylla våra plattformar med bilder från hotellgäster. Hur ser våra hotell och de vackra platser där hotellen ligger ut genom din kameralins? I sommar anordnar vi en fototävling för att uppnå denna dröm. Läs om vad du kan vinna och hur du deltar. NB: Tävlingen är nu avslutad.

Rooftop bar at Clarion Hotel Sea U
Kan du ta ett foto som vi kan pynta vår hemsida med? På denna bild ser du takbaren på Clarion Hotel® Sea U.

Tävlingen är nu avslutad


Tack vare er har vi fått otroligt många vackra bilder och håller just nu på att gå igenom varenda en, noga! Om du är en av våra tre finalister kontaktar vi dig inom kort för att ge dig ett presentkort som du kan använda på Strawberry. Men håll koll på vår hemsida även om du inte vinner, din bild kan komma att publiceras i en artikel med en topp 10 lista - så häng med!


Det här hoppas vi att du kan plåta åt oss


Vi är på jakt efter bilder tagna i vår värld. Med det menar vi att det ska vara fotat på destinationer där vi finns eller på/i våra hotell. Ska du bo på hotell? Ta några bilder av fasaden, en detalj i lobbyn du gillar eller kanske en del av hotellrummet! Bor du i en stad där vi har hotell? Ge dig ut och knäpp bilder av okända landmärken och det charmiga med din stad.


Tips, råd och önskemål


Det allra viktigaste: var kreativ! De här tipsen kan vara till hjälp eller inspiration, men det som är viktigt för oss är att vi får se din egen syn på världen omkring dig. • Vi gillar lite udda vinklar och perspektiv.

 • Vi önskar oss annorlunda destinationsbilder. Kanske ett annat motiv än Turning Torso för att illustrera Malmö? Eller kanske ett ovanligt perspektiv av den vridna skyskrapan?

 • Försök att undvika ansikten.

 • Både liggande och stående bilder går bra, vi gillar variation. Extra plus i kanten till dig som har både liggande och stående bilder av samma motiv.

 • Använd inte filter.

 • Det är inget krav på att bilderna ska vara nytagna, så du kan också gå igenom gamla bilder och skicka in ett foto som du har tagit vid ett tidigare tillfälle.


facade-angles-clarion-hotel-malmo-liveTvå olika bilder av fasaden på samma hotell – Clarion Hotel® Malmö Live.


Detta kan du vinna


I september utser vi de tre bästa bilderna. Tre fotografer vinner varsitt presentkort som kan användas på alla våra hotell.


1:a plats: presentkort på 5000 kronor.
2:a plats: presentkort på 3000 kronor.
3:e plats: presentkort på 1000 kronor.


Dessutom skriver vi en samlingsartikel där vi visar upp de tio bästa bilderna och presenterar fotograferna. Du får heder, ära, ditt namn kopplat till ditt foto och en länk till din hemsida om du har en. Artikeln kommer också delas med våra följare på Facebook.


Viktigt att veta • Sista dagen att skicka in bilder är: 31 augusti 2021.

 • Bilderna skickas via mejl till konkurranse@strawberry.no. Du behöver ha med ditt namn och telefonnummer samt vilket hotell eller vilken destination bilden är tagen på.

 • Du kan delta med så många bilder du vill.

 • För att bilderna ska kunna användas på vår hemsida så måste de vara i hög upplösning (helst åtminstone 2800 pixlar på den längsta sidan).

 • Bilderna måste vara tagna på destinationer där vi har hotell. Se översikt över destinationerna här.

 • Vi samlar de tio bästa bilderna i en artikel där ditt namn syns tillsammans med din bild.

 • Du kan endast delta med bilder som du själv har tagit.

 • Genom att delta i tävlingen ger du Strawberry, inklusive associerade sällskap, rättigheten till att använda sig av dina bilder till kommersiellt bruk, både i egna och betalda kanaler.

 • Vinnare är själv ansvarig för att betala eventuell skatt av vinsten.


Inspiration


Här ser du några bilder vi gillar:


relax-combination-bed-pool


Collagej-inspirasjon


bike-food-combination
Vi ser fram emot att ta emot dina bilder på konkurranse@strawberry.no!