Riviera... Smaka på ordet. Varma, långa sommarnätter, havsbris i håret, båtar som seglar i vinden. Snart kan du uppleva Hotel Riviera och allt som hör till det nya och unika hotellkonceptet i Moss i södra Norge.

Hotel Riviera rendering
Vi bygger 172 rum och sviter, bar och restaurang. Upplev Riviera Sunset Club, pool och spa med fjordutsikt.

När Nordic Hotels & Resorts bygger nya hotell görs det med stil. Den här gången väljer vi att återskapa Rivieran i sann Nordic Hotels & Resorts-anda, för alla våra besökande gäster och invånare i Moss i södra Norge. Den nya hotellbyggnaden på 14 våningar tar gästerna på en resa från bottenvåningen ända upp till den översta.


Riviera Sunset Club, restaurang, spa och pool


På bottenvåningen hittar du både restaurang och bar med utsikt över fjorden. Om du förflyttar dig till hotellets översta våning hittar du spa, hälsocenter, pool och takterrass med en cocktailbar, som på kvällen blir till Riviera Sunset Club. Du kan välja att starta ditt besök antingen på bottenvåningen eller på översta våningen. Koppla av med vänner och en god drink i handen.


Riviera året runt


Även om de flesta kanske tänker på sommar och sol när de hör ordet riviera, är vi så lyckligt lottade som har fyra årstider i våra skandinaviska länder. Hotellet kommer att ha 172 rum och sviter när det står klart, samt ett unikt mötes- och konferenskoncept – redo att välkomna dig under hela året. Oavsett om det är för business, pleasure eller ensamtid.


Hotel Riviera Conference and meetings_16_9


Vi ser fram emot att välkomna dig till vår tolkning av Rivieran när vi slår upp portarna till Hotel Riviera sommaren 2023.