Sköna sängar, god frukost, välutrustade gym och spa-avdelningar, det är väldigt trevligt att bo på hotell. Och det blir ännu trevligare när du tjänar på det. Visste du att du kan tjäna bonuspoäng när du bokar hotell, när du äter på restauranger eller bara köper en glass? Du kan faktiskt tjäna bonuspoäng på allt du gör. Poängen kan du sedan använda till nya hotellnätter – och mycket annat. Det enda du behöver göra är att använda Strawberry Mastercard när du handlar. 

Frukost med utsikt på Clarion Hotel Stavanger
Frukost med utsikt är bara en av alla saker som kan ge dig bonuspoäng.

Från poäng till upplevelser – Strawberry Mastercard lönar sig


Strawberry Mastercard är ett bonus- och kreditkort som både ger dig ekonomisk frihet i vardagen och förmåner. Det är enkelt, tryggt och smidigt att skaffa. I tillägg bjuder vi på årsavgiften under 2018 för alla nya kunder! Beställer du och använder kortet inom 30 dagar efter mottagande av kort får du 10 000 bonuspoäng i välkomstpresent, oavsett belopp! Det betyder att du kan köpa ett tuggummi och få 10 000 bonuspoäng.


Bonuspoäng är dina intjänade poäng som ligger registrerade på dig hos Strawberry. Dessa kan du använda på en bonusnatt hos oss, du kan resa för poängen, förvandla till presentkort eller donera till UNICEF – det är helt upp till dig. Är du redan medlem i Strawberry kan du börja njuta av den enkla vägen till alla bonuspoäng, är du inte är medlem är det på tiden att bli det! En av alla förmåner med Strawberry Mastercard är att du automatiskt blir uppgraderad till medlemsnivå SILVER. Vägen till högre medlemsnivåer med ännu fler förmåner blir mycket kortare. Två flugor i en smäll?


Spara pengar genom att äta på hotellets restaurang under din vistelseVad är en hotellvistelse utan goda och härliga måltider? Strawberry har väldigt många fina restauranger som är värda ett besök. Och om du bor på ett av våra hotell med restaurang rekommenderar vi högt att välja just den för kvällens middag. Dels för den goda maten och den trevliga stämningen, men även för att det lönar sig. För när du bor på våra Clarion Hotel®, Quality Hotel™ eller fristående hotell får du en restaurangkupong att använda hos oss. På Comfort Hotel® kan du köpa enklare rätter, snacks, kaffe och annat gott i deras Barception (Bar + reception = Barception). Du behöver aldrig vara hungrig på hotell. I tillägg till allt detta får du 30 bonuspoäng per 100 kr du spenderar på våra hotell, dessa poäng kan du sedan använda på nya hotellövernattningar eller på erbjudanden hos våra partner.


Strawberry Mastercard – kortet för dig som vill ha förmånerFör att summera – det lönar sig att bo på hotell. I alla fall om du betalar med Strawberry Mastercard. Du får poäng för allt du handlar för! Närmare bestämt:  • 30 bonuspoäng per 100 kr du spenderar hos Strawberry

  • 20 bonuspoäng per 100 kr du spenderar utomlands (beräknat i SEK)

  • 10 bonuspoäng per 100 kr på alla övriga köp

  • 20 extra poäng per 100 kr när du bokar på strawberry.se


– och mycket mer! Kolla in alla förmåner du får med Strawberry Mastercard.


Boka hotell till lägsta pris och få en fördelaktig reseförsäkring på köpetSka du besöka släktingar, åka iväg på en storstadsweekend eller kanske en långsemester? Här är ett tips: betalar du minst 75% av resan med Strawberry Mastercard tjänar du inte bara poäng – du får automatiskt en riktigt bra reseförsäkring. I försäkringen ingår bland annat olycksfallsförsäkring och avbeställningsskydd. Det betyder att du kan få ersättning om flyget är försenat, om bagaget har försvunnit eller om du har blivit akut sjuk.


Det enklaste och smartaste är alltid att boka på vår hemsida eller i vår appVi garanterar alltid lägsta pris när du bokar hos oss. Som medlem får du 5-15% rabatt på ordinarie rumspris. Bokar du via vår hemsida eller app får du i tillägg 20 bonuspoäng per 100 kr om du betalar vistelsen med ditt Strawberry Mastercard!


Strawberry Mastercard är kortet för dig som vill ha lönsamma förmåner! Läs mer och sök om ditt kort idag!


Effektiv ränta vid kredit på 15 000 kronor / 12 mnd från 27,78 % till 32,98 % (32,98 vid årsavgift 595,-). Totalpris från kr 16 984 till 17 284.