På Grand Travel Award 2020 igår kväll vann Nordic Choice Hotels pris för Sveriges bästa hotellkedja för tionde året i rad! Inte nog med det, Clarion Hotel® Post vann Bästa konferensanläggning med övernattning och Clarion Hotel® Sign vann Hållbarhetspriset.

Vinnare på Grand Travel Award, Sverige
Stolta vinnare på gårdagens Grand Travel Award i Sverige.

Nordic Choice Hotels kammade hem priset för Bästa hotellkedja Sverige för tionde(!) året i rad på Grand Travel Award med motiveringen:


“Petter Stordalens gäng gör det igen. Slår konkurrenterna och bevisar att uppstickaren från hurtbullelandet i väster är häftigare än storebror Scandic. Nordic Choice Hotels anfaller på alla fronter, från lyxiga boutique-hotell till budget via enorma bulkhotell på Nordens största flygplatser och små mysiga hygge-hotell. I många fall är kvantitet och energi viktigare än kvalitet, men söker du det absolut bästa så har Nordic Choice också många rum och hotell att erbjuda dig.”


Juryn på Grand Travel Award är representanter från resebranschen och omröstningen görs av svenska resebyråer som bedömer de nominerade utifrån service, produkt och marknadsföring.– Varje år växer tacksamheten för att vi rankas så högt av branschen själva och resebyråerna. Men vi inser att för att behålla topplaceringen så krävs det att vi varje dag utvecklar oss och blir bättre på att skapa oförglömliga upplevelser för våra gäster, säger Katalin Paldeak, Chief Operating Officer på Nordic Choice Hotels.Hållbarhet och fantastisk personal


Den nya kategorin Bästa konferensanläggning med övernattning gick till Clarion Hotel Post, som påvisat att med ett grymt läge, god kommunikation och fantastisk personal är allting möjligt – att år efter år leverera enastående konferensmöjligheter för sina gäster.


Clarion Hotel Sign tog hem Hållbarhetspriset för sitt fantastiska hållbarhetsarbete kopplat till FN:s globala 17 mål och solcellerna på taket, som minskar koldioxidutsläppet med fem ton per år.


– Clarion Hotel Sign pushar inte bara oss i Nordic Choice Hotels framåt utan är också en förebild för hela näringslivet. Att sedan också Clarion Hotel Post i Göteborg tar hem kategorin som Sveriges Bästa konferensanläggning är otroligt välförtjänt. De gör ett fantastiskt arbete och det är kul att det uppmärksammas. Idag, och som alltid, är jag en oerhört stolt kollega till medarbetarna ute på hotellen, säger __ Petter A. Stordalen__, grundare av Nordic Choice Hotels.


Bästa hotellkedja i Norge och Norden


Grand Travel Award i Oslo tidigare i år kammade Nordic Choice Hotels även hem priset Norges bästa hotellkedja för tionde(!) året i rad. Men inte nog med det, priset för Nordens bästa hotellkedja togs glatt emot för fjärde året i rad. Läs mer om den prisfyllda kvällen här.


Grand travel awardsEmilie Stordalen, Petter A. Stordalens dotter, på Grand Travel Award i Oslo 2020.
Vill du uppleva Sveriges, Norges och Nordens bästa hotellkedja?


Med över 200 hotell i Sverige, Norge, Danmark, Finland och Baltikum får du garanterat en minnsvärd hotellupplevelse på Nordic Choice Hotels. Bästa pris får du nära du bokar direkt hos oss. Se alla våra hotell och destinationer här.