Du är äntligen tillbaka på hotellrummet efter en lång dag. Mötena är avklarade. Nya kontakter är knutna och affärsmiddagen resulterade i ett bra avtal. Du kan sätta punkt för en bra dag. Och sedan…

Du kryper ner och lägger huvudet på den mjuka kudden. Men så slår det dig plötsligt, du har glömt att svara på ett viktigt mejl! Och ligger verkligen alla bilder i rätt ordning inför morgondagens presentation? Och vad bra det hade varit om du kontaktade Linda angående nästa veckas kickoff. Och punktade upp alla to do:s för tisdagens möte och… Ibland kan listan och alla måsten kännas lång. Och hjärnan behöver vila. Hur lyckas du bäst med det? Modern teknik såklart!


Låt de rätta verktygen göra jobbet


Vi vet ju att det tar emot att behöva kliva ur den sköna sängen. Att dessutom behöva vänta på att laptopen ska starta upp medan sovtimmarna rinner i väg gör inte saken bättre. Men, med rätt appar i mobilen kan du snabbt och enkelt fixa det som behövs!


Apparna som ger dig full koll på läget

Wunderlist är en av de mest populära apparna och hjälper dig att hålla koll på allt möjligt som ska göras. Den låter dig dela olika listor med andra – och samarbeta kring dem i realtid. Perfekt när du har många saker att komma ihåg under dagen, och ännu bättre när du ska sammanfatta dagen från sängkanten.


Dessutom är det extremt tillfredsställande att bocka av uppgifterna vid dagens slut. Check – och god natt!


Evernote är en genial app. När du väl kommit igång kommer du inte förstå hur du kunnat leva utan den. Evernote hanterar nämligen en rad olika format och stöder de allra flesta plattformar så att du alltid har med dig dina anteckningar, oavsett vilken enhet du använder.


Att-göra-listor, bokmärken och dokument organiseras på ett fantastiskt intuitivt sätt – och informationen sparas i molnet. Det enda du behöver är en internetuppkoppling.


Trello gör projektledningen enklare – även från sängkanten. Trello är ett supersmidigt samarbetsverktyg och perfekt för projekt med flera inblandade. Du organiserar arbetet med hjälp av olika tavlor. Tavlan delar du in i olika listor. Listorna består av olika kort.


Allt blir väldigt överskådligt och en blick på tavlan räcker för att få full koll på projektet. Vem ansvarar för vad och när måste det vara klart? Alla kan se det i Trello.


Behöver du skriva ut? – Med skrivaren på fickan


Ibland kommer ju inspirationen när du inte är på kontoret. Och kanske mästerverket skrivas ut? Hur coolt hade inte varit att ha en miniprinter i necessären som kan skriva ut direkt från mobilen?


Du måste vänta lite på den – men framtiden är robotstyrd och hägrar runt hörnet.


Låt apparna och robotarna göra jobbet åt dig på hotellrummet. För visst ska en hotellmorgon helst innehålla avkoppling, en härlig hotellfrukost och ännu bättre kaffe än hemma?