För andra året i rad har Strawberry utsetts till Sveriges bästa resesajt och tilldelas Wilhelmina Skogh-priset av Travel News, som står bakom utmärkelsen.

Lisa Farrar & Petter A. Stordalen
Lisa Farrar, digital chef och Petter A. Stordalen, grundare av Nordic Choice Hotels tar glatt emot Wilhemina Skog-priset för Sveriges bästa resesajt.

Enligt den årliga mätningen av oberoende parten Resegeometri/Nordic Bench har Strawberry Sveriges bästa resesajt. Vår digitala guru Lisa Farrar har blivit intervjuad av tidningen Travel News och säger att hårt jobb är bakom vinsten.

Vi är glada för utmärkelsen, och det är ett bevis på det fantastiska arbete som teamet gör dagligen. Och vi blir aldrig klara, idag är vi dryga 180 personer på eBerry som jobbar ständigt med förbättring och nyutveckling, säger Lisa Farrar, digital chef på Strawberry.

Undersökningen har baserats på frågor som "har du erfarenhet av någon av nedanstående bokningssajter" och "vad är utmärkande för en bra bokningssajt enligt dig", där tydlig information om pris och användarvänlighet var avgörande för respondenterna. I det slutgiltiga steget fick respondenterna bedöma hur väl diverse sajter uppfyller respondentens kriterier.

Graf - Sveriges bästa resesajt. Källa: Travel NewsBild: Travel News

Sveriges bästa resesajt - två år i rad

Det är andra året i rad som Strawberry vinner Sveriges bästa resesajt och ingen är gladare än vi. Förra året sa produktägaren Jacob Risbecker på eBerry följande:

Det känns oerhört kul att få ett kvitto på att våra satsningar uppskattas av våra gäster. Det är ju för dem som vi arbetar så hårt för att skapa en ännu bättre upplevelse. Priset är ett välkommet erkännande men vi har fortfarande en bit kvar att gå för att skapa den bästa digitala gästresan. Detta inspirerar oss att fortsätta med förbättringsarbetet.


Läs hela Travel News-intervjun med Lisa Farrar här.

Vill du läsa mer om Strawberry digitala satsningar? Läs om vår Self Check-in service.


Varje år låter analysföretaget Nordic Bench svenska folket betygsätta ett antal sajter i reseindustrin, och det är denna mätning som ligger till grund för resultatet av utmärkelsen.