Reser du mycket i jobbet och känner att träningen blir lidande? Inga problem. På flera av våra hotell i Stockholm och Uppsala kan du nu delta i RunAcademys löpargrupper – helt gratis. Så packa ner löparskorna och tightsen och håll igång flåset även på affärsresan!

Det är ett välkänt pussel att få ihop arbetsliv och träning, speciellt för dig som reser mycket i jobbet. Tack vare vårt nya samarbete med RunAcademy erbjuder nu flera hotell i Stockholm och Uppsala sina hotellgäster möjligheten att delta i löpargrupper – perfekt för att hålla igång formen även när du är på resande fot. RunAcademy samarbetar med Stockholmshotellen Clarion Hotel Amaranten, Clarion Collection Hotel TaptoQuality Hotel Friends samt Clarion Hotel Gillet i Uppsala.

Delas in i olika grupper

Även om många hotell erbjuder gym, löpband och crosstrainers så är det något speciellt med att komma ut i friska luften, se mer av staden, lära känna omgivningarna och rensa tankarna. Att dessutom få professionell hjälp med löpsteget, pepp och inspiration gör knappast saken sämre! Med RunAcademy behöver du inte heller oroa dig för att du inte skulle hänga med eller orka hela vägen.

Vi delar alltid in deltagarna i olika grupper efter dagsform och nivå, så det är inga problem att hänga med och känna sig som en i gänget, även om man inte är någon regelbunden löpare. Alla pass skiljer sig åt och det är just variationen som gör våra träningar så unika inget pass är det andra likt. Du får bland annat lära dig mer om löpteknik, springa i skogen, springa på friidrottsbana, testa på både korta och långa intervaller, tröskelpass och backlöpning. Alla våra pass genomsyras av gemenskap och mycket glädje! Säger Johanna Bäcklund, Projektansvarig för löpargrupperna, på RunAcademy.

Löpargrupperna samlas vid hotellens ingång, och både hotellpersonalen och gästerna är välkomna att hänga med ut. Fredrik Berglund, Guest Relations Manager på Clarion Hotel Amaranten på Kungsholmen, ser bara fördelar med samarbetet med RunAcademy:

– Med vårt samarbete med RunAcademy kan vi erbjuda service i världsklass. Detta för mig innebär cocktaildrömmar i TapRoom, Sveriges mest begeistrade receptionister och de skönaste sängarna. Men det kan också vara att vi erbjuder våra gäster att se Kungsholmen och att vi hjälper dem att komma i form, få en god löpteknik och ge dem ett träningsalternativ på veckodagarna de inte är hemma. Fredrik Berglund, Guest Relations Manager

Fredrik Berglund, Guest Relations Manager på Clarion Hotel Amaranten, tillsammans med Therese Forsberg som leder löpargruppen på Runacademy Kungsholmen.

Du får extra pepp och motivation när du tränar löpning i grupp!

Smoothies och laddade coacher på Clarion Hotel Gillet i Uppsala.

RunAcademy – professionell coaching, variation och löparglädje

RunAcademy har löpargrupper måndag till torsdag över hela Sverige, från Malmö i söder till Kiruna i norr. Som medlem i deras löpargrupper har du tillgång till pass över hela landet – perfekt för dig som reser mycket. Här får du inte bara erfarna löpares hjälp att komma igång, förbättra löptekniken och pepptalk, utan också skräddarsydda pass med olika teman för att göra löpningen roligare och mer varierad. Alla är välkomna, oavsett om du vill komma igång eller precis anmält dig till ett maraton. Som medlem i RunAcademy får du dessutom tillgång till onlineträning med träningsprogram för både styrka och löpningspass.

Om du är helt hooked på löpning så erbjuder de också:

  • Personlig träning
  • Löpteknikkurs med videoanalys
  • Företagsträning, med bland annat lunchträningar där löparcoacherna åker till företaget
  • Löparresor och läger

Lär mer om RunAcademy och hitta din närmsta löpargrupp här!

Här är hotellen där du kan löpträna med RunAcademy

Passen pågår runt 60-75 minuter, inklusive uppvärmning och stretching. Kom ihåg vattenflaskan och kläder som fungerar till dagens väder. Löpargrupperna håller igång från mars till maj. Kolla med ditt hotell för exakta datum!

Clarion Collection Hotel Tapto, Östermalm Stockholm: Måndagar klockan 18.15
Clarion Hotel Amaranten, Kungsholmen Stockholm: Tisdagar klockan 18.15
Quality Hotel Friends, Solna Stockholm: Tisdagar klockan 18.15
Clarion Hotel Gillet, Uppsala: Onsdagar klockan 18.00