Den finske Snapchat-trendsettern Joonas Pesonen tar sitt pick och pack, och sina växter, och flyttar in på Clarion Hotel® Helsinki och systerhotellet Clarion Hotel® Aviapolis – och på hotell ska han bo i ett helt år.

Joonas Pesonen Clarion Hotel Helsinki
Den finske influencern Joonas Pesonen framför Clarion Hotel® Helsinki

I en tävling för finska influencers var det Joonas Pesonen som till slut vann den tämligen ovanliga vistelsen på Clarion Hotel®: I ett helt år från och med den 1 februari 2019 ska Joonas (och hans växter) bo på två av våra hotell i Helsingfors Clarion Hotel Helsinki och Clarion Hotel Aviapolis. Det ger honom gott om tid till att ta reda på om ett hotellrum kan kännas som ett hem och denna insikt får hans följare på sociala medier ta del av.

Joonas-Pesonen-bed-hotelroom-Clarion-hotel-Helsinki

I Finland är Joonas känd för att vara en trendsetter på Snapchat och 2017 blev han korad till Finlands mest positiva influencer av finska Blog Awards.

Se videon där Joonas själv berättar om vistelsen:

Embedded content: https://www.youtube.com/embed/6rUkcJBtI0M

Vill du se hur det bokstavligen är att bo på hotell? Följ Joonas på Instagram!


Drömmer du om att bli en liten kändis? Ta in på ett Clarion Hotel i Helsingfors, så kan du kanske smyga dig in i bakgrunden på Joonas Instagram story. Eller som han själv uppmuntrar till i videoklippet ovan: Ta en drink med honom i skybaren på Clarion Hotel Helsinki eller en kopp kaffe under frukosten.