Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Företagslägenheter Göteborg

Behöver du företagslägenheter i Göteborg? Välj mellan centrala områden som Avenyn, Linnéstaden, Nordstan, Johanneberg eller inom Vallgraven. Dessutom finns även längenheter att hyra på Hisningen, Mölndal, Västra Frölund och fler närliggande områden.

Företagslägenheter Göteborg Centrum

Vad är smidigare än att bo mitt i stan?

Behöver du boka företagslägenheter mitt i centrala Göteborg till konsulter och tillfällig personal? Oavsett om det är närheten till kontoret eller bra kommunikationer som prioriteras så är en adress i detta område både uppskattat och önskvärt. Med närhet till Göteborgs centralstation, bussar, spårvagnar och folkliv, shopping, restauranger eller barer blir vardagen smidigare och roligare. Dessutom finns alltid havet, hamnen och stadens kanalsystem runt hörnet.

Boka din bostad i Göteborg här.

Företagslägenheter Vasastan

Samlingsplats för kultur och utbildning i Vasastan

Det går inte att prata om Göteborg utan att lyfta Vasastan. Dess trädprydda allé sträcker sig från området kring Avenyn ända bort till Haga. Hit lockas många av det trevliga utbudet av restauranger, men Vasastaden kanske ändå kännetecknas mest av sina många konstgallerier och studenter. Med Handelshögskolan, Göteborgs Universitet och Högskolan för design och konst i kvarteret får Vasastan en både livfull och ungdomlig atmosfär. 

Boka din bostad i Göteborg här.

Företagslägenheter Linnéstaden

Linnéstaden - stans populäraste kvarter

Det är inte konstigt att Linnéstaden ofta utmålas som Göteborgs mest populära område. Längs med och i närheten av Linnégatan står vackra sekelskiftshus, och det finns gott om restauranger och caféer att umgås på. Bokar du Linnéstaden till dina konsulter får de ett stort utbud av både kultur och natur runt hörnet. Slottsskogen och Botaniska trädgården är två uppskattade gröna oaser för göteborgarna, som lockar till både picknick och motion. 

Boka din bostad i Göteborg här.

Företagslägenheter Johanneberg

Lugnt och avskilt i Johanneberg

Stadsdelen Johanneberg ligger i centrala Göteborgs södra del. Här bor dina konsulter i ett lugnare område, med många gröna områden och parker, så som Carlanderska parken och Näckrosdammen. Perfekt för barnfamiljen som kanske har familjen med sig på det långväga jobbäventyret! Johanneberg har ett mysigt utbud av caféer och kvarterskrogar, men har ändå nära till pulsen vid Avenyn och Vasastaden. 

Boka din bostad i Göteborg här.

Företagslägenheter på Hisingen i Lundby

Boka lägenheter på Hisingen, Sveriges femte största ö

Boka företagslägenheter i Lundby på naturnära Hisingen. Här finns många vackra grönområden och parker som bjuder in till allt från friluftsliv, motion och avkoppling. Här finns bland annat Hisingeparken, offentliga grillplatser och koloniträdgårdar. Självklart finns bra kommunikationer med både buss och spårvagn till centrala Göteborg. Det finns även fler adresser med direkt närhet till innovativa företagsklustret Lindholmen såsom kajkvarteren i Eriksberg eller Kville med sin härliga Saluhall.

Boka din bostad i Göteborg här.

Tillfälliga bostäder till anställda och konsulter

Hyr modernt inredda föreragslägenheter till dina anställda och konsulter och slipp onödig administration och krångel. Lägenheterna ligger alltid i trevliga områden med bra kommunikationer och nära till företagsområden.

För att trivsel är en framgångsfaktor

Med Företagsbostäders helhetskoncept kan du vara säker på att tillfällig personal och konsulter får en bra start på sin nya ort, oavsett var i värden de kommer från.

 

  • Känn dig som hemma i fullt utrustade lägenheter 
  • Laga din egen mat 
  • Möjlighet att bjuda hem familj och vänner
  • Dygnet-runt-jour och slutstädning

Rekrytera de bästa talangerna

Det ska inte vara svårt att hitta bra, tillfälliga lägenheter till personal. Med företagslägenheter tappar ni inte konkurensfördelen för rekrytering.

  • Ett avtal
  • Slipp lägga tid på koodinering och administration
  • Hyr lägenheter per dag, vecka eller månad
  • Det finns alltid möjlighet att förlänga kontraktet
3.2.13.011 25
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.