Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Företagslägenheter Malmö

Öresundsregionen lockar till sig många företag och specialister. Knutpunkten Malmö är inget undantag. Boka företagslägenheter till dina tillfälliga konsulter i centrala Malmö eller populära stadsdelar som Södervärn, Limhamn eller Västra Hamnen.

Företagslägenheter Malmö Centrum

Bästa läge mitt i charmiga Malmö

Urbant, bubblande och nyfiket. Malmö är en stad känd för sin mångfald och kreativitet. Om närhet och flexibilitet är A och O för dina konsulter är företagslägenheter i centrala Malmö ett perfekt alternativ. Sveriges tredje största stad bjuder såklart också myllrande folkliv, restauranger, barer och shopping. Med närheten till Malmö Centralstation får din personal dessutom bra tågkommunikationer inom Skåne, men såklart även till Köpenhamn och resten av Europa.

Boka din bostad i Malmö här.

Företagslägenheter Södervärn

Ett stenkast från Möllan

Södervärn kännetecknas av ett rikt kulturliv och många trevliga restauranger, barer och caféer. Här ligger den myllrande marknaden på Möllevången med världens smaker till salu, och inte alltför långt bort finns Folkets Park - ett riktigt vattenhål som lockar många nöjeslystna malmöiter. 

Boka din bostad i Malmö här.

Färetagslägenheter Västra Hamnen

Modernt och havsnära i Västra Hamnen

Boka lägenheter till dina konsulter i Västra Hamnen - Malmös innovativa och hållbara stadsdel, känd för sin banbrytande arkitektur. Här finns det karaktäristiska landmärket Torning Torso, Sundspromenaden och avkopplande Djuphavsbadet. På promenadavstånd finns familjevänliga Ribersborgsstranden som lockar till sig både turister och malmöiter. Med sitt fantastiska läge vid havet är det inte svårt att förstå områdets attraktionskraft. 

Boka din bostad i Malmö här

Företagslägenheter Limhamn

Nya företagslägenheter i havsnära Limhamn

Företagsbostäders nyaste lägeneheter hittar du i den charmiga stadsdelen Limhamn. Här finns småbåtshamn, kajmiljö och det unika ”Kalkbrottet” som numera är ett kulturreservat. Lägenheterna ligger med perfekt pendlingsavstånd till Hyllie, cirka fem minuters bilväg, och har Köpenhamn på andra sidan sundet, för dig som jobbar där.

Boka din bostad i Malmö här.

Tillfälliga bostäder till anställda och konsulter

Hyr modernt inredda föreragslägenheter till dina anställda och konsulter och slipp onödig administration och krångel. Lägenheterna ligger alltid i trevliga områden med bra kommunikationer och nära till företagsområden.

För att trivsel är en framgångsfaktor

Med Företagsbostäders helhetskoncept kan du vara säker på att tillfällig personal och konsulter får en bra start på sin nya ort, oavsett var i värden de kommer från.

 

  • Känn dig som hemma i fullt utrustade lägenheter 
  • Laga din egen mat 
  • Möjlighet att bjuda hem familj och vänner
  • Dygnet-runt-jour och slutstädning

Rekrytera de bästa talangerna

Det ska inte vara svårt att hitta bra, tillfälliga lägenheter till personal. Med företagslägenheter tappar ni inte konkurensfördelen för rekrytering.

  • Ett avtal
  • Slipp lägga tid på koodinering och administration
  • Hyr lägenheter per dag, vecka eller månad
  • Det finns alltid möjlighet att förlänga kontraktet
3.2.13.011 23
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.