Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Clarion Hotel® Copenhagen Airport Kastrup ,  Danmark

Clarion Hotel® Copenhagen Airport

Kastrup,  Danmark

Välkommen till Köpenhamns viktigaste mötesplats. Med 2 minuter till Terminal 3 passar Clarion Hotel Copenhagen Airport lika bra för konferenser, som för spa och matupplevelser, i väntan på att din resa ska börja.

Clarion Hotel® Copenhagen Airport 4,5 5
Omdöme från TripAdvisor  
Sustainability rating
7,5
av 10
Sustainability rating

Detta är vårt eget hållbarhetsbetyg som reflekterar hur varje hotell presterar inom flera olika hållbarhetsområden. Betyget är ett snitt av de senaste 7 dagarna.

7,5
av 10
Betyg för Clarion Hotel® Copenhagen Airport

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Urval av mål inom Strawberry
Klimatneutralitet till 2030

Vårt mål är att bli klimatneutrala i vår egen verksamhet till 2030, och samtidigt halvera utsläppen i våra leveranskedjor.

Mindre matsvinn till 2030

Vi arbetar hårt och aktivt för att reducera matsvinnet i vår verksamhet med 50% till 2030.

Välkommen till ett förstklassigt Clarion Hotel, mitt på Köpenhamns flygplats, där hela världen möts i en internationell miljö av konst, musik och mat.

Vad är din tid värd?

Med endast 2 minuters promenad till knutpunkten Terminal 3 sparar du mycket tid genom att bo här. Kort gångavstånd gör det enkelt att ta sig till övriga flyg som avgår från Terminal 2 och terminalen CPH Go, där lågprisbolagen lyfter och landar. Tunnelbanan, som ligger i direkt anslutning Terminal 3, gör att du samtidigt har möjlighet att uppleva allt som Köpenhamn har att erbjuda. Även tågstationen, där Öresundstågen passerar, återfinns direkt under Terminal 3. 

Konferenslokaler på flygplatsen

Om du letar efter konferensfaciliteter med wow-faktor, så är The Hangar, med plats för 2150 gäster något för dig. Ta en titt här.

Utöver The Hangar står 33 ljusa och flexibla konferens- och mötesrum i olika storlekar redo att ta emot allt från 4 till 500 personer. 14 av dessa mötesrum ligger på fjärde våningen i Terminal 3. Med flygplats, motorvägen E20 och tunnelbana precis utanför dörren, passar det lika bra för impulsmöten som för flerdagarskonferenser med deltagare från världens alla hörn. Läs mer om våra konferens- och eventmöjligheter här.

Våra minsta rum är stans största

Vi erbjuder 383 rymliga hotellrum med modern skandinavisk inredning. Våra minsta rum är stans största, med sina 33 kvadratmeter, och med fönster från golv till tak. Oavsett om du söker ett smidigt rum bara för dig, en festlig svit, eller ett rum där hela familjen får plats, kan Clarion Hotel Copenhagen Airport erbjuda dig ett boende som passar. Läs mer om våra hotellrum här.

The Social Bar & Bistro

Vår meny är utformad för att erbjuda klassiska bistrorätter med en modern twist. Oavsett om du vill ha något lätt eller en rejäl måltid har vi något för alla. Ölen serveras alltid kall, och vår vinlista erbjuder en inspirerande resa runt jorden. Välkommen till oss på The Social, vi ser fram emot att få servera dig!

Träning före frukost

Vårt gym är öppet dygnet runt, för dig som hellre vill röra dig utomhus finns bra löprundor direkt utanför dörren. Varför inte ta en springtur på stranden längs med Öresund?

Varmt välkommen till Clarion Hotel Copenhagen Airport – Köpenhamns viktigaste mötesplats!

Kontakt

  • Ellehammersvej 20 2770 Kastrup , Danmark

Hitta till hotellet

Tunnelbana

Ta linje M2 från centrala Köpenhamn till Lufthavnen Copenhagen Airport, tar 10-15 minuter. Därefter går du genom en övertäckt gångväg och hamnar direkt i hotellets lobby.

Från flygplatsen

2 minuters promenad genom en övertäckt gångväg från Terminal 3 till hotellets lobby

Taxi

Kom till oss i receptionenen så bokar vi gärna en taxi för dig.
Befinner du dig inte på hotellet eller vill boka själv rekommenderar vi Taxi 4x27, +45 27 27 27 27.

Om Clarion Hotel Copenhagen Airport

Antal hotellrum

383 rum

Konferens- och möteskapacitet

33 rum – upp till 2150 personer

Avstånd Köpenhamns centralstation

7,3 km – ca 20 minuter med bil

Avstånd flygplats Copenhagen Airport

2 minuters promenad från Terminal 3

Tripadvisor Travelers' Choice Awards 2024

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.11.002 24
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.