Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

GLO Hotel Sello Espoo ,  Finland

GLO Hotel Sello

Espoo,  Finland

GLO Hotel Sello ligger i hjärtat av Esbo med närhet till både kommunikationer och allt staden har att erbjuda. Här bor du helt enkelt med utmärkt utgångsläge för att på bästa sätt utforska denna spännande och innovativa stad.

GLO Hotel Sello 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Sustainability rating
8,7
av 10
Sustainability rating

Detta är vårt eget hållbarhetsbetyg som reflekterar hur varje hotell presterar inom flera olika hållbarhetsområden. Betyget är ett snitt av de senaste 7 dagarna.

8,7
av 10
Betyg för GLO Hotel Sello

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Urval av mål inom Strawberry
Klimatneutralitet till 2030

Vårt mål är att bli klimatneutrala i vår egen verksamhet till 2030, och samtidigt halvera utsläppen i våra leveranskedjor.

Mindre matsvinn till 2030

Vi arbetar hårt och aktivt för att reducera matsvinnet i vår verksamhet med 50% till 2030.

GLO Grill Kitchen

GLO Grill Kitchen tillagar Albergas bästa säsongsanpassade råvaror på en riktig kolgrill året runt och bjuder in till både frukost, lunch och middag! GLO Grill Kitchen genomgick en större renovering år 2019 och nu möts du av en elegant, lugn och funktionell restaurang som passar perfekt för både arbete och avkoppling! Njut av en god bit mat tillsammans med vänner vid bardisken eller sjunk ner i en soffa och koppla av med en middag på egen hand. Du kanske behöver få lite arbete gjort? Då är det bara att slå dig ner så ser vi till att ta hand om dig på bästa sätt! Och gissa vad? GLO Grill Kitchen bjuder dessutom in till de läckraste lunchmötena i Esbo!

GLO Sello Meets & Events - möten med utsikt

De nyrenoverade rummen på GLO Hotel Sellos eventvåning är perfekta för alla typer av evenemang, allt ifrån affärsmöten till familjemiddagar och stora fester! Det finns bra transportförbindelser till och från hotellet och du kan parkera gratis i garaget. Detta är en plats som ger utrymme för stora idéer - ös ut all din kreativitet samtidigt som du blickar ut över den vackra staden!

GLO Hotel Sello är ett Green Key-certifierat hotell med starka miljövärden och vid den senaste renoveringen av lokalerna på Meets & Events fanns dessa alltid i åtanke. Finland kan även stoltsera med världens renaste vatten, något som vi såklart vill belysa genom att erbjuda en vattenbar här på hotellet. Våra gäster är självklart välkomna att prova den helt gratis! Dessutom är våra golv tillverkade av återvunna PET-flaskor.

Tillbringa en natt i ett av de unika GLO Tempur-rummen

Livsstilshotellet GLO Hotel Sello utvecklas hela tiden för att bli ett ännu grönare och mer mångsidigt hotell och strävar alltid mot att möta resenärernas behov. Och eftersom en god natts sömn är en av de viktigaste delarna av en hotellvistelse valde vi Tempur, världens ledande sängtillverkare, som vår partner. De exklusiva bekvämligheterna i GLO Tempur-rummen bjuder in till en fantastisk miljö för avkoppling.

Vi ser fram emot att ge dig den bästa sömnupplevelsen i hela Finland!

Kontakt

  • Leppävaarankatu 1 02600 Espoo , Finland

Hitta till hotellet

Med tåg

Du kan resa med tåg till Leppävaara med följande tåg: A, E, L, U, X, Y. Med de nya HSL AB-biljetterna är det otroligt enkelt att ta tåget och du når stadens centrum på bara 15 minuter.

Ta dig till flygplatsen

För att ta dig till Helsinki-Vantaa Airport från hotellet kan du välja tåg U, E eller Y till station Huopalahti och sedan byta till tåg P för att resa vidare till flygplatsen. Restiden är cirka 45 minuter.

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.11.002 24
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.