Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Våra hotell i Finland

Upplev Finland på semestern, eller ta en weekend i Helsingfors! Vi har hotell mitt i huvudstaden som passar perfekt om du vill ha sevärdheterna runt hörnet. Om du är på resande fot har vi hotell nära Helsingfors-Vantaa flygplats.

Populära Finland

Vill du upptäcka Finland, de tusen sjöarnas och skogarnas land? Finland är en riktig buffé för den nyfikne, vare sig du vill strosa i Helsingfors, besöka en nationalpark eller testa på den finska kulturen. Om du bor på Clarion Hotel® Helsinki måste du testa takpoolen, men framförallt bastun, som är en stor del av den finska kulturen.

Helsingfors - ett måste på din Finlands-semester

Att Finland blir allt populärare som resmål är knappast en överraskning. Här finns många saker att se och göra. Huvudstaden Helsingfors erbjuder en perfekt blandning av barer och restauranger, parker, kulturevenemang och shopping. För att inte tala om finsk design, mode och hantverk som är vida känt och uppmärksammat världen över. Med sin kilometerlånga kustlinje kan du enkelt hoppa på en färja och besöka en eller flera av de många öarna i Helsingfors skärgård.

Bo centralt i Helsingfors eller nära flygplatsen

Vi har flera hotell mitt i centrala Helsingfors som passar perfekt när du vill ha gångavstånd till stadens utbud och sevärdheter. På Clarion Hotel® Helsinki bor du i urbana Busholmen i västra hamnen medan boutiquehotellet Hotel F6 är granne med Esplanadparken, i hjärtat av huvudstaden. Oavsett hotell ligger stadens utbud på promenadavstånd. För de långväga resenärerna kan de vara skönt att boka flygplatshotellet Clarion Hotel® Aviapolis, strax utanför huvudstaden.

Vacker och lättillgänglig natur

Att Finland faller den naturintresserade i smaken är knappast en hemlighet. När hela 70% av landmassan består av skog och vatten är det lätt att förstå hur lättillgänglig naturen är för finländarna. Vandra i någon av landets många, vackra nationalparker och upplev den friska luften. Om du besöker Finland under vintern har du dessutom möjligheten att komma närmre naturen på skidor eller skridskor. Åker du norrut finns även goda chanser att få uppleva norrsken, då detta vackra ljusspel kan upplevas hela 200 nätter per år här!

Mer om Finland och Helsingfors

Weekendresa til Helsingfors - 4 tips
Morgonbad och sauna i Helsingfors
Helsingfors bästa

Fler länder

Danmark
Lettland
Litauen
Norge
Sverige

Läs mindre
16 hotell i Finland

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.8.003 23
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.