Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Hotel Kämp Helsingfors ,  Finland

Hotel Kämp

Helsingfors,  Finland

Hotel Kämp är Helsingfors främsta lyxhotell och har i över 130 år omfamnat Finlands traditioner och historia. Här möts du av 179 rymliga rum och sviter, Brasserie Kämp, Kämp Bar och Kämp Spa, allt beläget mitt i stadens hjärta.

Hotel Kämp 4,5 5
Omdöme från TripAdvisor  

Hotel Kämp grundades år 1887 som Finlands första och enda Grand Hôtel och erbjuder än idag högsta möjliga och oöverträffliga service. Efter att i generationer välkomnat gäster från hela världen är det ikoniska hotellet den optimala platsen för att bo, äta och njuta av livet i Helsingfors.

I hjärtat av Helsingfors

Hotel Kämp ligger på gångavstånd från en mängd sevärdheter så som Finlands nationalbibliotek och Uspenskijkatedralen, liksom lyxiga köpcentrum som Kämp Galleria och Stockmann. Det gör hotellet till den perfekta utgångspunkten för att utforska allt det härliga Helsingfors har att erbjuda. Hotel Kämp bjuder också på en magnifik utsikt över Esplanadparken och en fantastisk klassisk atmosfär tack vare hotellets långa historia.

Möten & event

Med 11 välutrustade och mångsidiga mötesrum har Hotel Kämp varit en naturlig plats för en mängd speciella tillfällen, styrelsemöten och stora bröllop. Hotellet lever alltid upp till sitt rykte och erbjuder det bästa av det bästa oavsett evenemang, allt planerat in i minsta detalj av vår professionella och erfarna personal. För mer information om våra konferensfaciliteter är du välkommen att kontakta vårt säljteam via e-post på events@hotelkamp.com eller via telefon på +358 (0) 9 5840 9520.

Brasserie Kämp

Brasserie Kämp erbjuder mat inspirerad av det franska köket i en underbart elegant miljö. De läckra rätterna är tillagade med kärlek av vårt dedikerade köksteam och består av de absolut bästa säsongsanpassade råvarorna.

Brasserie Kämp ger dig en kulinarisk upplevelse i gourmetklass med vacker utsikt över Esplanaden och serverar både frukost, brunch, lunch och middag. Vi ser till att du som gäst aldrig ska behöva lämna hotellet hungrig! Vi är också stolta över vårt Afternoon Tea med godis och bakverk skapade med högsta noggrannhet. Brasseriet är öppet årets alla dagar. Här kan du boka bord. Boka ditt bord här.

En amerikansk bar i Helsingfors

Kämp Bar är en viktig del av Helsingfors nattliv och erbjuder ett brett utbud av drycker i en vacker och elegant miljö, perfekt både för små och stora sammankomster. Välkommen in och njut av en cocktail för att uppleva Helsingfors verkliga magi.

En oas av lugn

Avkopplande Kämp Spa är en underbar plats där våra gäster kan vårda både kropp och själ. Spat ligger på åttonde våningen och blir en avskild oas mitt i stadens liv och rörelse. Unna dig någon av våra olika behandlingar eller koppla av i en av våra två bastur. Du som gäst är dessutom välkommen att använda vårt gym när som helst på dygnet.

Kontakt

  • Pohjoisesplanadi 29 00100 Helsingfors , Finland

Hitta till hotellet

Hotel Kämp ligger i hjärtat av Helsingfors och därför också inom nära räckhåll från många kollektiva färdmedel.

Spårvagnsstation - Aleksanterinkatu: 180 m (2 minuters gångväg)
Tunnelbanestation - Helsingfors universitet: 600 m (9 minuters gångväg)
Centralstationen: 650 m (10 minuters gångväg)

Du kan även använda kollektivtrafiken för att ta dig mellan Hotel Kämp och HEL Airport, exempelvis med I och P-tågen till och från centralstationen.

Taxi

Vi rekommenderar Helsinki Limo Oy
Tel (24/7): +358 (0) 207 870 360
E-post: info@helsinkilimo.com

Om Hotel

Antal rum

Hotel Kämp erbjuder 179 rum inklusive 15 unika sviter. Dessa lyxiga rum börjar på kategorin Deluxe och toppas av den berömda Mannerheim-sviten med en storlek på 258 kvm.

Antal konferensrum

Hotellet har 11 rum anpassade för affärsmöten, banketter och andra typer av evenemang, bland annat hittar du nyrenoverade moderna Symposion och legendariska Mirror Room.

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.11.002 21
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.