Medlemskap

5/24

Hotel Kämp

Hotel Kämp är Helsingfors främsta lyxhotell, och har i mer än 130 år omfamnat Finlands traditioner och historia. Förstklassig service är hotellets specialitet, och den utövas i en klassisk, luxuös atmosfär mitt i Helsingfors. Läget är utmärkt för en cityweekend eller konferens med det lilla extra, och möjlighet till avkoppling på spa, i baren eller restaurangen efter en lång dag.

Läs mer om hotelletchevronDown

Tidlös lyx


Hotel Kämp är det självklara valet om man längtar efter högklassig och traditionell hotellstil, där estetik och djupa, bekväma loungemöbler går hand i hand med exceptionell service. Njut av långa morgnar i mjuka sängar och luftiga rum, följt av ett utsökt urval på frukostbuffén och restaurangmenyn. Ät middagen på Brasserie Kämp, en elegant restaurang, vars specialitet är fransk kokkonst med råvaror i säsong. Här kan du också låta dig väl smaka av Afternoon Tea, och avsluta kvällen på Kämp Bar - Helsingfors första amerikanska bar, med stor vinkällare.


Rofylld oas, mitt i stan


Hotel Kämp ligger mitt i Helsingfors centrum, med utsikt över Esplanadparken, och har allt man behöver av aktiviteter, kultur, shopping och uteliv inom gångavstånd. Trots det upplevs hotellet som en behaglig fristad där man kan luta sig tillbaka och koppla av efter en händelserik dag. Aktivera dig med ett träningspass i gymmet för att starta dagen, och tillbringa eftermiddagen på Kämp Spa på våning 8. Där kan du vårda kropp och själ med en behandling och en stund i bastun.


Konferenser och evenemang


Konferens? Bröllop? Konstmässa? Hotel Kämps 11 välutrustade och mångsidiga mötesrum kan möbleras och skräddarsys för alla tillfällen, med personlig service av erfarna eventkoordinatorer. Med läget mitt i stan är Hotel Kämp lätt att ta sig till med kollektivtrafik. För eventdeltagare som kommer med bil kan man parkera i hotellets bemannade garage, mot en parkeringsavgift.

city-helsinki

I hjärtat av Helsingfors

Utsikt över Esplanadparken, mitt i city

strawberry-web

Anrik lyx

Oöverträffad service i majestätiska omgivningar

spa

Spa och välbefinnande

Öka lyxfaktorn med behandlingar och finsk bastu

På hotellet

24h24 h reception

parkingTypeParkering

gymGym

conciergeConcierge

climateControlKlimatkontroll

acAir condition

roomServiceRoom service

petsAllowedHusdjur välkomna

hotelLoungeLobby lounge

workAreaArbetsområde

laundryServiceTvättservice

bikeCyklar att låna/hyra

saunaBastu

priceTagLobby-shop

wifiGratis wifi

barBar

breakfastFrukost

restaurantSmallRestaurang

spaSmallSpa

luggageBagagerum

turndownServiceTurndown service

smokingNotAllowedRökning förbjuden

giftBenefitPresentbutik

Kämp Spa

Hitta till oss

Pohjoisesplanadi 29

00100, Helsinki, Finland

Vägbeskrivning

Bra att veta

Våra erbjudanden

Sugen på 5-15% rabatt på hotellrum – alltid?

Sugen på 5-15% rabatt på hotellrum – alltid?