Medlemskap
Spabehandling på Kämp Spa i Helsingfors.

Varva ner ordentligt på Kämp Spa i Helsingfors

Boka nu

Hotel Kämp har ända sedan 1887 välkomnat såväl turister som Helsingforsare till sina fantastiska faciliteter i hjärtat av den finska huvudstaden. Här är välmående och lyxiga upplevelser i fokus, och därför innehåller deras spaanläggning precis allt du behöver för att koppla av till fullo.

Hitta ditt sätt att koppla av på Kämp Spa

På åttonde våningen i Hotel Kämp hittar du en plats för välmående, frid och avkoppling. Oavsett hur du föredrar att ta dig till detta sinnestillstånd kan du räkna med att Hotel Kämp har rätt aktiviteter för dig. Här kan du få holistiska, skräddarsydda behandlingar som både inleds och avslutas med ett besök på bastuavdelningen. Om du inte uppskattar behandlingar går det också bra att helhjärtat satsa på bastuupplevelsen, eller besöka hotellets välutrustade gym för att göra av med lite energi.

Unna dig själv en lyxig weekend

Hotel Kämp ligger centralt beläget i vackra Helsingfors, vilket betyder att du har shopping- och nöjesupplevelser alldeles runt knuten. Upptäck stadens unika arkitektur, unna dig en shoppingrunda, fika på Fazer Café eller få en ordentlig adrenalinkick på Escape Room innan du promenerar tillbaka till en oas av lugn och lyx. När du inte befinner dig på spaavdelningen kan du koppla av i de femstjärniga rummen eller njuta av en delikat måltid på Brasserie Kämp. Inget är omöjligt på Hotel Kämp!

Avkopplande atmosfär på Kämp Spa i Helsingfors.Spaprodukter på Kämp Spa i Helsingfors.Gym på Kämp Spa i Helsingfors.Avkoppling på Kämp Spa i Helsingfors.

Kämp Spa

Helsingfors

Öppettider

Öppettiderna kan variera på helgdagar och i särskilda perioder. Kontakta oss för aktuella öppettider.

 • Måndag - Lördag

  10:00 - 20:00

 • Söndag

  09:00 - 18:00

Kontakt

 • locationPinAdress
  Kluuvikato 4, 00100 Helsinki
 • contactPhoneTelefon
  +09-5761-1330
 • emailContactE-post
  info@kampspa.fi
 • calendarBokning
  Boka nu