Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Hotel Lilla Roberts Helsingfors ,  Finland

Hotel Lilla Roberts

Helsingfors,  Finland

På Lilla Roberts samlas både historier från det förflutna och moderna detaljer. Njut av Art Deco-inspirerade rum, moderna mötesrum och spännande smaker på restaurangen Krog Roba och baren Lilla e. Allt beläget mitt i historiska Design District Helsinki.

Hotel Lilla Roberts 4,5 5
Omdöme från TripAdvisor  
Sustainability rating
7,9
av 10
Sustainability rating

Detta är vårt eget hållbarhetsbetyg som reflekterar hur varje hotell presterar inom flera olika hållbarhetsområden. Betyget är ett snitt av de senaste 7 dagarna.

7,9
av 10
Betyg för Hotel Lilla Roberts

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Urval av mål inom Strawberry
Klimatneutralitet till 2030

Vårt mål är att bli klimatneutrala i vår egen verksamhet till 2030, och samtidigt halvera utsläppen i våra leveranskedjor.

Mindre matsvinn till 2030

Vi arbetar hårt och aktivt för att reducera matsvinnet i vår verksamhet med 50% till 2030.

Frukost

Stig in i vår ljusa frukostrestaurang för en riktigt bra start på dagen. På vår frukostbuffé hittar du ett brett urval av nordiska delikatesser så som ekologisk gröt, vegansk raw food-gröt, rustikt bröd bakat på ekologiskt mjöl, frukt och flera olika pålägg. Du som gillar kaffe kan njuta av en god kopp italiensk mörkrost, medan tedrickaren kan välja från vårt sortiment av högkvalitativa ekologiska teer. Ett tips från oss är att testa den lokalt producerade honungsmjöden från bigården Mesilä samt vår egen kocks goda lax kryddad med enbär. Njut av en skön start på dagen insvept i den härliga nordiska atmosfären. Avsluta frukosten med lite saltlakrits eller hälsoshot av finska vilda bär!

Frukosten serveras:

Måndag - fredag: 07.00 - 10.00
Lördag - söndag: 08.00 - 11.00

Pris för dig som inte är gäst på hotellet: 25 EUR per person

Parkering

Du som kommer med bil kan parkera i det säkra och uppvärmda Q-Park-garaget Kasarmitori precis vid hotellet. I receptionen kan du som hotellgäst hämta kuponger för att få 20 % rabatt på din parkering.

Du kör in och ut ur garaget på Fabianinkatu 17, 00130 Helsinki, medan in- och utgången för fotgängare ligger på S-Market Kasarmitori, Fabianinkatu 4.

Tvättservice

Vi hjälper dig som gäst med tvätt eller strykning under vardagar. Du får tillbaka dina kläder samma dag om du lämnar in tvättpåsen i receptionen innan kl. 09:00. Varje rum är dessutom utrustat med strykjärn eller steamer, som du hittar i garderoben.

Gym

Hos oss kan du träna när det passar dig. Användning av gymmet är gratis för alla hotellgäster och du kommer in med hjälp av din rumsnyckel. Gymmet erbjuder Amer Sports 'Precor-utrustning, fria vikter, kettlebells, löpband, en stegmaskin, en crosstrainer, träningsbollar och träningsmattor.

Gymmet på Lilla Roberts är öppet dygnet runt.

Wifi

Vi erbjuder gratis wifi på hela hotellet.

Upptäck staden från cykeln

Ett häftigt sätt att uppleva Helsingfors är från cykeln och du kan låna någon av våra i receptionen. Vår personal ger dig gärna tips om fina cykelleder och ta gärna med dig en karta för att planera din rutt. Observera att våra cyklar inte kan reserveras i förväg.

Djurvänligt

Lilla Roberts är ett husdjursvänligt hotell. Perfekt för dig som vill ta med dig din fyrbenta vän på äventyr i Helsingfors!

Room service

Det är något speciellt med att bo på hotell! Unna dig en lugn frukost, beställ en flaska champagne för att fira ett speciellt tillfälle eller koppla av efter en lång dag genom att beställa upp mat direkt till ditt rum.

Room service är tillgängligt under restaurangens öppettider.

Concierge

Alla våra receptionister är utbildade concierger och några av dem tillhör till och med den internationella conciergeorganisationen Les Clefs d’Or. En concierge kan hjälpa dig med alla typer av bokningar och hjälper dig med speciella önskemål så som transport, restaurangreservation, utflykter, hyrbil och biljettfrågor.

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.13.005 28
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.