Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Hotel St. George Helsingfors ,  Finland

Hotel St. George

Helsingfors,  Finland

Hotel St. Georges innovativa syn på vård av kropp och själ kommer uppskattas av den som värdesätter lyx. Den storslagna historiska byggnaden ligger precis intill Gamla kyrkoparken och erbjuder ett centralt, men lugnt läge i hjärtat av Helsingfors.

Hotel St. George 4,5 5
Omdöme från TripAdvisor  
Sustainability rating
8,3
av 10
Sustainability rating

Detta är vårt eget hållbarhetsbetyg som reflekterar hur varje hotell presterar inom flera olika hållbarhetsområden. Betyget är ett snitt av de senaste 7 dagarna.

8,3
av 10
Betyg för Hotel St. George

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Urval av mål inom Strawberry
Klimatneutralitet till 2030

Vårt mål är att bli klimatneutrala i vår egen verksamhet till 2030, och samtidigt halvera utsläppen i våra leveranskedjor.

Mindre matsvinn till 2030

Vi arbetar hårt och aktivt för att reducera matsvinnet i vår verksamhet med 50% till 2030.

Boon Nam

Njut av spännande smaker från det thailändska köket på Boon Nam. Här kan du förvänta dig en kulinarisk resa med unika smakkombinationer och färgglada cocktails.

Wintergarden

Wintergarden är en bar med det lilla extra! Se fram emot färgsprakande cocktails i en varm och social miljö, passande för såväl en afterwork med vänner som ett större firande.

St. George Bakery & Bar

På St. George Bakery & Bar möter du doften av nybakat bröd. Slå dig ner i en avslappnad miljö och njut av stunden – oavsett om du är sugen på en bulle och en kopp kaffe, eller något helt annat från det hemtrevliga bageriet.

St. George Care Spa

Välkommen till hotellets fantastiska spa som erbjuder både massage och behandlingar. Här kan du släppa på muskelspänningar, få en välgörande ansiktsrengöring eller en välbehövlig fotmassage.

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.8.003 28
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.