Medlemskap
Inomhuspool på St George Care Spa i Helsingfors.

Tid för dig själv på St. George Care i Helsingfors

Boka nu

Helsingfors bjuder på vacker arkitektur, spännande kultur och ett mångbottnat utbud av upplevelser. Staden har också ett brett urval spa- och bastuanläggningar för dig som vill rå om dig själv – exempelvis St. George Care. Här kan du hitta sinnesfrid genom behandlingar i en lugn och trivsam miljö!

Massage och behandlingar i Helsingfors

Att beställa mat till rummet på Hotel St. George och spendera kvällen framför en bra film på teven räcker förvisso långt. Men ibland krävs det mer för att släppa vardagsstressen ordentligt. Då passar det perfekt att boka in sig på St. George Care – hotellets fantastiska spa som erbjuder både massage och behandlingar av alla dess slag. Här kan du släppa på muskelspänningar, få en välgörande ansiktsrengöring eller få en välbehövlig fotmassage efter en lång dag på stan.

Pool, bastu och gym i toppklass

I anslutning till behandlingsrummen på St. George Care finner du en fantastisk relaxavdelning, men också ett gym som är öppet för hotellgäster dygnet runt. Hoppa ner i en varm pool och känn hur hela kroppen slappnar av, eller spendera en stund i bastun för att få lite ny energi inför kvällens äventyr. Tveka inte att boka några nätter på Hotel St. George nästa gång du är i Helsingfors – spaavdelningen är verkligen något alldeles extra och erbjuder avslappnande aktiviteter för alla.

Ansiktsbehandling på St George Care Spa i Helsingfors.Inomohuspool på St George Care Spa i Helsingfors.Avkoppling på St George Care Spa i Helsingfors.

St George Care Spa

Helsingfors