Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Hotel St. George Helsingfors ,  Finland

Hotel St. George

Helsingfors,  Finland

Hotel St. Georges innovativa syn på vård av kropp och själ kommer uppskattas av den som värdesätter lyx. Den storslagna historiska byggnaden ligger precis intill Gamla kyrkoparken och erbjuder ett centralt, men lugnt läge i hjärtat av Helsingfors.

Hotel St. George 4,5 5
Omdöme från TripAdvisor  
Sustainability rating
8,6
av 10
Sustainability rating

Detta är vårt eget hållbarhetsbetyg som reflekterar hur varje hotell presterar inom flera olika hållbarhetsområden. Betyget är ett snitt av de senaste 7 dagarna.

8,6
av 10
Betyg för Hotel St. George

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Urval av mål inom Strawberry
Klimatneutralitet till 2030

Vårt mål är att bli klimatneutrala i vår egen verksamhet till 2030, och samtidigt halvera utsläppen i våra leveranskedjor.

Mindre matsvinn till 2030

Vi arbetar hårt och aktivt för att reducera matsvinnet i vår verksamhet med 50% till 2030.

Frukost

Få en perfekt start på dagen med en härlig frukost! Vår generösa buffé erbjuder ett brett urval av hälsosamma alternativ så som nybakat bröd, olika ostar, yoghurt, frukt och mycket mer.

Parkering

Du som kommer med bil kan parkera i Q-Park-garaget Erottaja på Yrjönkatu (Georgsgatan) 8–10. Där erbjuds hotellgäster 20 % rabatt och du är välkommen att hämta din voucher i receptionen. Utgången närmast Hotel St. George heter "Bulevardi".

Gym

Playground Gym lägger fokus på funktionell träning. Observera att du måste vara minst 16 år för att kunna använda gymmet.

Gymmet är öppet dygnet runt.

Relax & spa

Spaanläggningen St. George Care erbjuder en inomhuspool, bastu, relaxavdelning och behandlingar. I våra fem behandlingsrum erbjuder vi ett brett utbud av massage och sköna behandlingar för att främja ditt välbefinnande och våra personliga konsulter kan hjälpa dig att hitta den perfekta behandlingen för just dina behov. Spaentré är inkluderat i alla rumstyper förutom Cozy Studio.

Åldersgränsen för att få använda St. George Care, Playground Gym och boka behandlingar är 16 år. Vänligen använd badkläder i spaområdet.

Wifi

Vi erbjuder höghastighets-wifi utan extra kostnad på hela hotellet.

Upptäck staden på cykel

Sugen på att utforska Helsingfors på cykel? Då är det bara att låna en av våra helt gratis! Du kan också prova våra gångstavar om du vill få lite extra bra träning under promenaden. Max. 3 timmar.

Djurvänligt

Husdjur är välkomna i våra Serenity Studio-rum. Husdjursvänliga rum finns också tillgängliga på begäran mot en extra avgift på € 35 per vistelse (max 3 husdjur). Vi har ett begränsat antal husdjursvänliga rum, så kontakta oss via e-post innan du bokar för att säkerställa att de finns tillgängliga: reception@stgeorgehelsinki.com

Room service

Vi erbjuder room service under hela dygnet.

Flygplatstransfer

För att göra din resa till hotellet så smidig som möjligt kan vår chaufför hämta dig på Helsingfors flygplats eller på centralstationen. För priser och bokningar är du välkommen att slå oss en signal på +358 9 4246 00 11 eller mejla oss via: reception@stgeorgehelsinki.com.

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.11.002 28
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.