Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Clarion Hotel® Helsinki Airport Vantaa ,  Finland

Clarion Hotel® Helsinki Airport

Vantaa,  Finland

Äntligen har Clarion Hotel® Helsinki Airport öppnat dörrarna på Helsingfors flygplats. Från hotellet har du bara en kort promenad, inomhus, till din gate. Hotellet erbjuder även konferens, spa samt takbar och restaurang med panoramautsikt.

Clarion Hotel® Helsinki Airport 0 5
Omdöme från TripAdvisor  

Välkommen till nya Clarion Hotel® Helsinki Airport, med inomhusgång till terminalen och bara några få steg från incheckningsdiskarna på flygplatsen. Hotellet har ett modernt konferenscenter för mer 800 gäster, ett fantastiskt spa en restaurang högst upp på hotellet med panoramautsikt över landningsbanorna. Clarion Hotel® Helsinki Airport är idealiskt för event och övernattningar precis intill flygplatsterminalen.

Precis intill terminalen

Hotellet ligger precis intill Helsingfors flygplats, och du har tillgång till terminalen och tågstationen direkt från hotellet via en gångväg inomhus. Hotellet ligger bekvämt nog nära en internationel resebyrå, och är inom räckhåll till det växande distriktet Aviapolis. Det finns bra kollektivtrafikförbindelser till och från hotellet och du kan även enkelt ta dig hit med bil. 

Konferenslokaler för mer än 800 gäster

Här finns de största konferensfaciliteterna på hela flygplatsområdet, med hela 21 konferenslokaler som kan ändras och skräddarsys efter dina behov. Vår största lokal, Runway, är hela 826 kvadratmeter stort och har 6 meter i tak. Runway är perfekt för arrangemang av stora galamiddagar, konferenser och utställningar.

Rooftop cocktail bar & restaurang med panoramautsikt

Vår Rooftop cocktail bar och à la carte restaurang NÒR ligger på 12:e våningen med utsikt över flygplatsens landningsbanor. Det är en idealisk plats för unika jobbevent och familjemiddagar med fantastisk mat i en unik miljö. Under sommarmånaderna kan du njuta av solen på den trevliga uteterrassen, samtidigt som du tittar ut över landningsbanorna.

Förnya kropp och själ i vår spaavdelning

Vi förstår vikten av att hålla igång när du är på resande fot, och du kan definitivt se fram emot ett bra träningspass i vårt välutrustade gym. Vårt fantastiska spa är den idealiska platsen att vara på efter en lång dag av möten eller bara för att koppla av innan flyget. På spaavdelningen hittar du en traditionel finsk bastu, ångbastu, och en liten utomhuspool. Spabehandlingar kommer också vara tillgängligt senare i höst. Hotellgäster är välkomna att använda gymmet gratis. Entré till spaavdelningen är inkluderat för gäster som bor i våra sviter, medan det tillkommer en extra avgift för att använda faciliteterna för de som bor i de övriga rumskategorierna. 

Kontakt

  • Taivastie 3 01530 Vantaa , Finland

Hitta till hotellet

Kollektivtrafik till Helsinki-Vanda flygplats

Tågen P och I kör mellan centrala Helsingfors och Helsingfors-Vanda flygplats, restiden är ca 30 minuter. Från flygplatsens station kommer du till hotellet och terminalen via inomhusgången. Dessutom kör HSL-bussen 600 regelbundet från Helsingfors tågstation till flygplatsen.

Taxi

Tel: +358 01007300

Om Clarion Hotel Helsinki Airport

Antal hotellrum

505 st

Antal konferenslokaler

21 st - största lokalen är 826 m2

Barer och restauranger

Brasserie NÒR

Om Clarion Hotel®

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.11.002 26
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.