Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Comfort Hotel® Helsinki Airport Vantaa ,  Finland

Comfort Hotel® Helsinki Airport

Vantaa,  Finland

Vi önskar dig välkommen till Comfort Hotel® Helsinki Airport på Helsingfors flygplats. Oavsett om du reser ensam, med familj eller vänner har vi rum som passar dig, och din plånbok.

Comfort Hotel® Helsinki Airport 0 5
Omdöme från TripAdvisor  

Välkommen till Comfort Hotel® Helsinki Airport, flygplatsens coolaste hotell! Hotellet passar för dig som reser ensam, men jobbet eller tillsammans med familj och vänner. Oavsett anledning till resan garanterar vi en bra start med stora och bekvämliga rum som passar din budget. Hos oss får du allt du behöver, men vi struntar i det onödiga. Snäll för din plånbok, men långt ifrån simpelt.

Bo nära terminalen

Hotellet ligger bara 50 meter från terminalen, så efter några få steg eller hopp är du framme vid terninalens incheckningsområdet. Självklart är passagen till terminalen inomhus. 

Barception

Vår Barception (bar + reception) är platsen att vara på när du har checkat in eller checkat ut, eller är sugen på något gott att äta eller dricka.

Hotellrummen

Hotellet har flera rumskategorier, för olika behov och preferenser. Våra compact rum är idealiska för ensamresenärer, medan våra XXL rum med våningsängar för upp till 8 personer är perfekta för familjer eller en grupp vänner. För en mer lyxig vistelse kan du boka ett av våra superior rum!

Gym

För den som vill passa på att träna under vistelsen har vi ett gym alldeles intill Barception. Gymmet är utrustat med en rad konditions- och tyngdlyftningsmaskiner.

Parkering

Det är mer än 10.000 parkeringsplatser på Helsinki Airport. Garaget P1-3 ligger närmast hotellet, och tre av dem har också flera platser med laddningsstationer. Vänligen notera att perkeringsavgifterna kan variera. Du kan reservera och betala för en parkeringsplats här.

Välkommen till Comfort Hotel® Helsinki Airport!

Kontakt

  • Taivastie 1 01530 Vantaa , Finland

Hitta till hotellet

Transport till Helsingfors-Vanda flygplats

Tågresan mellan Helsingfors centrum och flygplatsen tar ca 30 minuter. HSL Airport-bussarna 615 (från Helsingfors centralstation) och 617 (från Hakaniemi) går mellan centrala Helsingfors och flygplatsen. Från flygplatsen till hotellet är det 50 meter.

Taxi

Tel: +35 01007300

Om Comfort Hotel Helsinki Airport

Antal hotellrum

211 st

Barception

Bar + reception = Barception

Om Comfort Hotel©

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.11.002 27
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.