Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Quality Hotel™ Waterfront, Ålesund Ålesund ,  Norge

Se alla hotell i Ålesund, Norge

Quality Hotel™ Waterfront, Ålesund

Ålesund,  Norge

Quality Hotel Waterfront är ett modernt konferenshotell vackert beläget vid fjäll och fjord i Ålesund. Vi erbjuder konferensmöjligheter för 450 personer och en omtyckt restaurang. Välkommen för kreativa möten och härliga upplevelser.

Quality Hotel™ Waterfront, Ålesund 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Sustainability rating
8,1
av 10
Sustainability rating

Detta är vårt eget hållbarhetsbetyg som reflekterar hur varje hotell presterar inom flera olika hållbarhetsområden. Betyget är ett snitt av de senaste 7 dagarna.

8,1
av 10
Betyg för Quality Hotel™ Waterfront, Ålesund

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Urval av mål inom Strawberry
Klimatneutralitet till 2030

Vårt mål är att bli klimatneutrala i vår egen verksamhet till 2030, och samtidigt halvera utsläppen i våra leveranskedjor.

Mindre matsvinn till 2030

Vi arbetar hårt och aktivt för att reducera matsvinnet i vår verksamhet med 50% till 2030.

Varför inte lyxa till vistelsen lite extra och boka en av våra sviter? Båda sviterna har separat sovrum och vardagsrum, rymliga badrum med både dusch och badkar och fantastisk utsikt över fjorden och fjällen.

Packhussviten

Packhussviten är cirka 50 kvadratmeter stor och ligger i den gamla delen av hotellet som förr användes som packhus. Rummet är inrett i en fin balans mellan gamla detaljer och modern design och erbjuder en 180 cm bred dubbelsäng, soffgrupp, tv i varje rum, matplats och arbetsplats. Här finns även kaffemaskin, vattenkokare, strykjärn och strykbräda. 

Signatursviten

Signatursviten är även den ca 50 kvadratmeter och har dessutom en över 50 kvadratmeter stor privat balkong. Sviten är inredd i modern design och erbjuder en 180 cm bred dubbelsäng, stor soffgrupp, tv i varje rum, matbord och arbetsplats. Här finns även kaffemaskin, vattenkokare, strykjärm och strykbräda.

Boka en svit

Kontakta oss för mer information och bokning av våra sviter
på telefon +47 70 11 19 00
eller via q.waterfront@strawberry.no.

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.11.002 21
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.