Medlemskap

Upplev en sommar som aldrig förr

Därför ska du checka in på Quality Hotel™

Barnvänlig incheckning, Lollo och Bernie och många aktiviteter för hela familjen. Detta är bara en liten del av vad ni kan uppleva på Quality Hotel™ i sommar.

Letar du efter den perfekta semestern ihop med dina barn? Där de allra minsta står i fokus redan från incheck och där de har chansen att umgås med idolerna Lollo och Bernie? På Quality Hotel får hela familjen en semester ni sent kommer glömma!


På Quality Hotel™ ska barnen känna sig som hotellets VIP-gäster, och upplevelserna radar upp sig för de yngsta gästerna under sommaren.


– Det här är hotell på familjernas och barnens premisser. Redan vid ankomst blir barnen mottagna med ett eget välkomstkit som innehåller flera överraskningar, säger Loreta Gomes, hotelldirektör på Quality Hotel Sarpsborg.


Och det är bara starten på en upplevelserik vistelse.


Quality Hotel – Loreta Gomez_16_9 – Är barnen glada, har föräldrarna det bra, säger Gomez.


I alla restauranger erbjuds barnen en helt egen meny och till frukost kan de vältra sig med pannkakor, smoothies, färsk frukt och grönt.


Flera av hotellen erbjuder också egna lekrum för barnen. Ett perfekt sätt att göra av med energi innan eller efter måltiderna.

 • Lollo och Bernie checkar in

  Nu behöver man inte ta sig söderut för att få träffa barnens favoriter. Från den 24 maj till den 18 augusti kan du nu möta Lollo och Bernie på utvalda Quality Hotel i Sverige och Norge.

 • – Lollo och Bernie är en attraktion i sig själva och riktiga superstjärnor bland barnen! På hotellen möter de barnen i receptionen när de checkar in. Barnen kan hälsa, kramas eller ta en bild ihop med duon, säger Gomez.

 • Aktiviteter på och utanför hotellen

  Under hotellvistelsen får barnen vara med på flera olika aktiviteter med Lollo och Bernie. Det hela avslutas med en stor fest och minidisco på kvällen.

 • – Barnen får en upplevelse de sent kommer glömma och många skaffar också flera nya vänner. Här har vi det bara roligt, säger Gomez.

 • TIPS! Du kan hitta Lollo och Bernies spellistor på olika streamingtjänster. På så vis kan ni komma i stämning redan på väg till hotellet.

Rekommenderade familjehotell

Alla Quality Hotel™ är familjevänliga, med många möjligheter att hitta på roliga aktiviteter – för både barn och vuxna. Kika gärna in dessa hotell lite extra:Även om det kan vara tillräckligt att spendera tid på själva hotellet så ligger flera Quality Hotel™ i närheten av större nöjesparker.


Detta gäller bland annat Quality Hotel™ Entry som ligger nära Tusenfryd, Quality Hotel™ Residence hittar du inte långt från Kongeparken och Quality Hotel™ The Weaver ligger bara en kort resa med spårvagnen från Liseberg.

 • Hotell för hela familjen

  Alla Quality Hotel lägger fokus på att möta familjer med barn i alla åldrar. Här finns aktiviteter för att ifrån treåringar till tonåringar.

 • Hotellen ligger också utspridda både i storstad och lite längre bort från stadens brus – så alla ska hitta det som passar allra bäst.

 • Hos Quality Hotel Friends finns det 230 kvadratmeter stora lekrummet Solens Land. Som om inte det var nog ligger hotellet endast fem kilometer från Stockholms stadskärna och vägg i vägg med den stora gallerian Mall of Scandinavia.

 • På Quality Hotel Expo bor du precis vid den norska skärgården och har närhet både till badplats och till centrala Oslo.

Senaste artiklarna