Medlemskap

Upplev en höst som aldrig förr

Därför ska du checka in på Quality Hotel™

Barnvänlig incheckning, Lollo och Bernie och många aktiviteter för hela familjen. Detta är bara en liten del av vad ni kan uppleva på Quality Hotel™ i höst.

På Quality Hotel™ kommer barnen känna sig som hotellets «VIPs», och upplevelserna står verkligen på rad för de yngsta gästerna. Detta är hotell på familjens och barnens villkor. Redan vid ankomst kommer barnen mötas med ett eget välkomst-kit bestående av flera överraskningar, och det är bara början på en händelserik vistelse.


I alla restauranger erbjuds barnen en helt egen meny och till frukost kan de vältra sig med pannkakor, smoothies, färsk frukt och grönt.


Flera av hotellen erbjuder också egna lekrum för barnen. Ett perfekt sätt att göra av med energi innan eller efter måltiderna.

  • Lollo och Bernie checkar in

    Nu behöver man inte ta sig söderut för att få träffa barnens favoriter. Under hela året kan du nu möta Lollo och Bernie på utvalda Quality Hotel i Sverige och Norge.

  • – Lollo och Bernie är en attraktion i sig själva och riktiga superstjärnor bland barnen! På hotellen möter de barnen i receptionen när de checkar in. Barnen kan hälsa, kramas eller ta en bild ihop med duon, säger Gomez.

  • Aktiviteter på och utanför hotellen

    Under hotellvistelsen får barnen vara med på flera olika aktiviteter med Lollo och Bernie. Det hela avslutas med en stor fest och minidisco på kvällen.

  • – Barnen får en upplevelse de sent kommer glömma och många skaffar också flera nya vänner. Här har vi det bara roligt, säger Gomez.

  • TIPS! Du kan hitta Lollo och Bernies spellistor på olika streamingtjänster. På så vis kan ni komma i stämning redan på väg till hotellet.

Rekommenderade familjehotell

Alla Quality Hotel™ är familjevänliga, med många möjligheter att hitta på roliga aktiviteter – för både barn och vuxna. Kika gärna in dessa hotell lite extra:



Även om det kan vara tillräckligt att spendera tid på själva hotellet så ligger flera Quality Hotel™ i närheten av större nöjesparker.


Detta gäller bland annat Quality Hotel™ Entry som ligger nära Tusenfryd, Quality Hotel™ Residence hittar du inte långt från Kongeparken och Quality Hotel™ The Weaver ligger bara en kort resa med spårvagnen från Liseberg.

  • Hotell för hela familjen

    Alla Quality Hotel lägger fokus på att möta familjer med barn i alla åldrar. Här finns aktiviteter för att ifrån treåringar till tonåringar.

  • Hotellen ligger också utspridda både i storstad och lite längre bort från stadens brus – så alla ska hitta det som passar allra bäst.

  • Hos Quality Hotel™ Strawberry Arena finns det 230 kvadratmeter stora lekrummet Solens Land. Som om inte det var nog ligger hotellet endast fem kilometer från Stockholms stadskärna och vägg i vägg med den stora gallerian Mall of Scandinavia.

  • På Quality Hotel Expo bor du precis vid den norska skärgården och precis vid den norska skärgården, nära naturen och kort avstånd till centrala Oslo.

Senaste artiklarna