Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Quality Hotel™ Leangkollen Asker ,  Norge

Se alla hotell i Asker, Norge

Quality Hotel™ Leangkollen

Asker,  Norge

Quality Hotel Leangkollen är ett konferenshotell inbäddat i natursköna omgivningar. Hotell ligger i Asker, endast en halvtimme från centrala Oslo med utsikt över Oslofjorden.

Quality Hotel™ Leangkollen 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Sustainability rating
9,0
av 10
Sustainability rating

Detta är vårt eget hållbarhetsbetyg som reflekterar hur varje hotell presterar inom flera olika hållbarhetsområden. Betyget är ett snitt av de senaste 7 dagarna.

9,0
av 10
Betyg för Quality Hotel™ Leangkollen

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Urval av mål inom Strawberry
Klimatneutralitet till 2030

Vårt mål är att bli klimatneutrala i vår egen verksamhet till 2030, och samtidigt halvera utsläppen i våra leveranskedjor.

Mindre matsvinn till 2030

Vi arbetar hårt och aktivt för att reducera matsvinnet i vår verksamhet med 50% till 2030.

Välkommen till Quality Hotel Leangkollen! Har du några funderingar kring ditt besök? Vi hoppas att du hittar svaren här.

Parkering

Det är enkelt att ta sig till oss med bil, vi har en stor utomhusparkering som är avgiftsbelagd. Här står du gratis i 2 timmar, därefter kostar det 30 NOK per påbörjad timme. Maxpris är 195 NOK per dygn. 

Kontantfritt hotell

Quality Hotel Leangkollen är ett kontantfritt hotell. För oss som arbetar på hotellet innebär det en säkrare arbetsplats då det minskar risken för rån och motverkar kriminell verksamhet. Då får vi mer tid till våra gäster. För gäster och besökare innebär det en trygghet genom en snabb och säker betalning. Vi tar emot alla vanliga betal- och kreditkort. Kontakta oss om du har frågor.

Bagagerum

Hotellet erbjuder ett bagagerum för förvaring av väskor innan och efter vistelsen.

Wifi

Alla våra hotellrum och allmänna utrymmen har gratis trådlöst internet. Hämta en inloggningskod i receptionen eller logga in med ditt medlemsnummer. Enklare kan det knappast bli.

Saknar du något?

Fick du inte med dig allt när du packade? Ingen fara - i receptionen har vi det mesta du kan behöva av hygienartiklar. Saknar du något vi inte har på lager? Vi hjälper dig med inköpet om du vill.

Aktiviteter och träning

I äppelträdgården finns möjlighet att spela boccia eller kubb, utrustning finns att låna i receptionen. Omgivningarna utanför hotellet är perfekt för en skön löprunda, vi tipsar gärna om bra spår. Vi har också eget gym längst ner i hotellet där du kan träna både kondition och styrka. Annars är närmsta gym Elixia som ligger i Asker, en halvtimmes promenad eller sju minuter med bil från hotellet. Risenga simhall, 15 minuters promenad från hotellet har blivit utsett till Osloområdets bästa simhall. Här finns bland annat terapibad, bastu, pool och vattenrutchbanor. Entré till simhallen kostar 105 NOK per person. 

In- och utcheckning

Incheckning från kl. 15.00
Utcheckning vardag senast kl. 11.00
Utcheckning helg senast kl. 12.00

Öppetider

Frukost

Måndag - dredag: 07.00 - 09.30
Lördag - Söndag: 07.30 - 10.30

Lunch

Måndag - fredag: 11.30 - 13.30
Lördag: Stängd
Söndag: Stängd

Middag

Måndag - lördag: 17.00 - 21.30
Söndag: Stängd

Punctum Bar

Måndag - lördag: 17.00 - 02.00
Söndag: Stängd

Gym

Måndag - söndag: 24/7

Boka bord

För bokning av 10 gäster eller fler, vänligen kontakta oss på q.leangkollen@strawberry.no.

Våra faciliteter har varierande öppettider under sommarperioden och helgdagar. Vänligen kontakta hotellet för aktuella öppettider.

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.8.003 23
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.