Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Clarion Collection® Hotel Havnekontoret Bergen ,  Norge

Clarion Collection® Hotel Havnekontoret

Bergen,  Norge

Clarion Collection Hotel Havnekontoret är beläget med fantastisk omgivning mitt på Bryggen i Bergen, en kort promenad från Fisketorget, Fløibanen och Mariakirken. Parkeringsmöjligheter finns och flygbussen stannar utanför.

Clarion Collection® Hotel Havnekontoret 4,5 5
Omdöme från TripAdvisor  
Sustainability rating
9,1
av 10
Sustainability rating

Detta är vårt eget hållbarhetsbetyg som reflekterar hur varje hotell presterar inom flera olika hållbarhetsområden. Betyget är ett snitt av de senaste 7 dagarna.

9,1
av 10
Betyg för Clarion Collection® Hotel Havnekontoret

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Urval av mål inom Strawberry
Klimatneutralitet till 2030

Vårt mål är att bli klimatneutrala i vår egen verksamhet till 2030, och samtidigt halvera utsläppen i våra leveranskedjor.

Mindre matsvinn till 2030

Vi arbetar hårt och aktivt för att reducera matsvinnet i vår verksamhet med 50% till 2030.

Mitt på Bryggen i Bergen hittar du en av stadens mest förnäma byggnad. Hotellet är ett perfekt val för dig som reser och bor på hotell ofta. Hotellets mål är att gäster som väljer att bo här ska få en lite bättre vardag.

Historisk byggnad

Med stadens bästa läge och en elegans präglad av lokal historia och nybarock arkitektur, framstår hotellet i dag som Bergens mest fashionabla hotell. Ända sedan 1700-talet har Slottsgaten varit en av Bergens mest exklusiva gator. Med sin storslagna arkitektur full av barock- och rokoko, blev gatan betraktad som en av stadens pärlor. Förutom att vi erbjuder stadens finaste omgivning, är det först och främst våra engagerade och duktiga medarbetare som gör din vistelse hos oss till en helt speciell upplevelse.

Fika och kvällsmat inkluderat

Varje morgon kan du vakna upp till en härlig frukost, som naturligtvis är inkluderat i priset för din hotellvistelse. På eftermiddagen erbjuder vi fika, och mellan kl. 18.00 - 20.00 dukar vi upp för kvällsmat - allt inkluderat i priset. Du kan läsa mer om detta under Serviceutbud.

Hitta lugnet

Luta dig tilbaka och koppla av med en bra bok framför den öppna spisen eller i biblioteket. Svettas under ett träningspass på våra träningsmaskiner, eller slappna av i bastun och i ångbadet på vår Relax-avdeling. Här kan du som gäst sänka axlarna och njuta av tillvaron.

360 grader utsikt över Bergen centrum

Upplev utsikten från hotellets torn - 360 grader över Bergen centrum. Ta trapporna från den historiska Hallen, och läs historien om Bergens hamn från 1800-talet på vägen upp. Enjoy!

Möten och konferenser

Hotellets konferensavdelning har ett mötesrum med plats för upp till 30 personer, samt stadens finaste styrelserum med plasts för 10 prsoner.

Prisbelönt hotell

År 2015 vann hotellet priset Clarion Collection Hotel of the Year för andra gången, och 2012 mottog hotellet priset International Clarion Hotel of the Year. Hotellet har sedan öppning vunnit flera priser, både för sin service och arkitektur. Hjärtligt välkommen till Clarion Collection Hotel Havnekontoret!

Kontakt

  • Slottsgaten 1 5003 Bergen , Norge

Hitta till hotellet

Tåg/buss

Tåg och buss till Bergen station. 

Från Bergen Airport Flesland

Flygbuss till Bergen station.

Taxi

Vi rekommenderar Bergen Taxi,
telefon +47 075 50.

Om Clarion Collection HotelHavnekontoret

Antal rum

113 rum - 236 bäddar

Antal konferens- och mötesrum

5 - maxkapacitet för 32 personer

Avstånd lokaltrafik

Bergen station: 1,1 km

Avstånd flygplats

Bergen Airport Flesland: 18 km

Tripadvisor Travelers' Choice Awards 2024

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.11.002 24
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.