Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Clarion Hotel® Admiral Bergen ,  Norge

Clarion Hotel® Admiral

Bergen,  Norge

Clarion Hotel Admiral ligger i hjärtat av Bergen centrum och har en fantastisk utsikt över Bryggen och Fløyen. Gångavstand till shopping, restauranger och kulturliv.

Clarion Hotel® Admiral 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Sustainability rating
9,0
av 10
Sustainability rating

Detta är vårt eget hållbarhetsbetyg som reflekterar hur varje hotell presterar inom flera olika hållbarhetsområden. Betyget är ett snitt av de senaste 7 dagarna.

9,0
av 10
Betyg för Clarion Hotel® Admiral

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Urval av mål inom Strawberry
Klimatneutralitet till 2030

Vårt mål är att bli klimatneutrala i vår egen verksamhet till 2030, och samtidigt halvera utsläppen i våra leveranskedjor.

Mindre matsvinn till 2030

Vi arbetar hårt och aktivt för att reducera matsvinnet i vår verksamhet med 50% till 2030.

Clarion Hotel Admiral ligger i de gamla anrika lagerhusen från 1904 och hälsade sina första gäster välkomna 1987. Efter omfattande renovering är detta ett hotell med historia i väggarna och med nya impulser rätt utanför dörren.

I hjärtat av Bergen

Hotellet ligger mitt i Bergen med en fantastisk utsikt över hamninloppet, den berömda Bryggen, fjällen och fisketorget. Med hav på tre sidor får man här en marin känsla. Strandkaiterminalen, varifrån färjorna till bland annat Stavanger och Sogn og Fjordane går, ligger granne med hotellet och fem minuter bort med taxi ligger Bergens tågstation.

Konferens och andra arrangemang

Clarion Hotel Admiral har lokaler som passar perfekt för konferenser och möten i Bergen centrum. Det används också flitigt av privata sällskap till bröllop, konfirmation, julbord, jubileum och andra firanden. Sjøkanten är vår mest populära sällskapslokal, den har en egen terrass med utsikt över Vågen, Bryggen och Fløyen. Perfekt för ett bröllop i centrala Bergen.

Upplev Bergen

En vistelse på Clarion Hotel Admiral ger dig de perfekta förutsättningarna att uppleva Bergen. Här finns allt du kan önska av shopping, nattliv, restauranger, kultur och nöjen runt knuten. Passa på att besöka Edvard Grieg-museet eller ta en segeltur på havet. På gångavstånd från hotellet hittar du även norra Europas största akvarium, där du får hela 20 % rabatt när du bor hos oss. Fråga gärna vår personal om guidade stadsvandringar och de bästa Bergen-tipsen. Här kan du se alla våra hotell i Bergen.

Bar och restaurang

Hotellets bar och bistro, The Social, ligger vid sjökanten, med fantastisk utsikt över Vågen och Bryggen. En lång terrass sträcker sig utanför bistron, direkt över vattnet. Med Bryggen i Bergen som bakgrund är det naturligt att vi serverar härlig havsmat från lokala kvalitetsleverantörer – tillsammans med klassiska bistrorätter. Måltiden kan med fördel avslutas i sofforna i barområdet.

Handikappanpassade rum

Vi har ett antal handikappanpassade rum, utformade för att förenkla din vistelse om du har visst rörelsehinder eller är rullstolsburen. Kontakta oss för mer information om våra handikappanpassade rum och faciliteter.

Varmt välkommen till oss på Clarion Hotel Admiral - den levande mötesplatsen i Bergen!

Kontakt

  • C. Sundts gate 9 5004 Bergen , Norge

Hitta till hotellet

Tåg

Bergen Stasjon

Båt

Strandkaiterminalen, Bergen

Taxi

Taxi 1: +47 05501
Bergen Taxi: +47 07000 

Om Clarion Hotel Admiral

Antal hotellrum

210 st - 401 bäddar

Antal konferenslokaler

7 st - plats för totalt 180 deltagare

Avstånd flygplatser

Bergen Flygplats, Flesland:
18,5 km, ca 25 min med bil

Avstånd lokaltrafik

Busshållplats: 0-25 m
Tågstation Bergen Stasjon:
2 km, ca 10 min promenad
Hamnen i Bergen: 2 min promenad

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.11.002 23
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.