Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Comfort Hotel® Bergen Airport Terminal Blomsterdalen Bergen ,  Norge

Comfort Hotel® Bergen Airport Terminal

Blomsterdalen Bergen,  Norge

Din resa börjar här. På Fleslands mötesplats, Comfort Hotel Bergen Airport är du bara 2 minuter från planet. Passar lika bra för möte och konferens som för skönt häng i väntan på att din resa ska börja.

Comfort Hotel® Bergen Airport Terminal 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Sustainability rating
6,7
av 10
Sustainability rating

Detta är vårt eget hållbarhetsbetyg som reflekterar hur varje hotell presterar inom flera olika hållbarhetsområden. Betyget är ett snitt av de senaste 7 dagarna.

6,7
av 10
Betyg för Comfort Hotel® Bergen Airport Terminal

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Urval av mål inom Strawberry
Klimatneutralitet till 2030

Vårt mål är att bli klimatneutrala i vår egen verksamhet till 2030, och samtidigt halvera utsläppen i våra leveranskedjor.

Mindre matsvinn till 2030

Vi arbetar hårt och aktivt för att reducera matsvinnet i vår verksamhet med 50% till 2030.

Det handlar inte om take-off, turbulens eller hårda landningar. Det handlar om de dyrbara timmarna innan, under och efter. Tiden du behöver för ett möte eller för att ladda energi inför resan – oavsett om du är på väg mot semester eller jobb. På Comfort Hotel Bergen Airport bor du modernt, med en kort promenad på 2 minutter från Bergen Airport Flesland. Börja resan i ett färgstarkt rum med härlig säng, wifi när och var du vill, gym och Barception. Här finns allt du behöver för ett nytt äventyr.

Vad är din tid värd?

Med bara 2 minuters gångavstånd till gaten, sparar du massor av tid när du bor här. Att ta dig till Bergen centrum går på strax över 20 minuter. Läs mer om Bergen här.

Ett hotell i teknologisk framkant

På Comfort Hotel Bergen Airport använder vi den senaste tekniken, vilket gör det möjligt för dig att checka in via din mobiltelefon, på webben eller använda någon av incheckningsterminalerna på hotellet när du anländer. Du kan enkelt chatta med receptionen via whatsapp och har möjlighet att betala med vipps om du har den betalningslösningen. Enklare än så blir det inte. Utöver detta är vårt hotell BREEAM-certifierat, vilket innebär att hotellet är miljöcertifierat.

Smarta hotellrum

Våra hotellrum är smarta, kompakta och har precis det du behöver. Välj att bo lite rymligare i något av våra superiorrum eller spara pengar och yta i ett av våra mindre standardrum.

Hi-tech konferensmöjligheter

Comfort Hotel Bergen Airport är ditt klockrena val för möten i Bergen. Med läget, nära gaten och 20 minuter med buss till/från centrala Bergen är det lätt och smidigt för alla att ta sig hit. Vi har 12 mötesrum, utrustade med den senaste tekniken för upp till 175 deltagare totalt.

Mat och dryck

Köket är öppet sju dagar i veckan, mellan 18:00 och 22:00. På menyn hittar du barsnacks, säsongsbaserade rätter och självklart en god hamburgare. All mat och dryck beställs med en QR-kod eller i Barception.

I vår Comfort Deli hittar du alltid ett urval av färska sallader, mackor och andra enklare rätter som kan värmas upp i Barception. Exakt vad som erbjuds varierar från dag till dag, med årstidens råvaror i fokus. Öppen 24/7. Nyfiken på menyn? Se den här!

Gratis wifi, pingis och gym

Ta en kaffe och slå dig ner i vår Barception där du kan lyssna på musik, få lite jobb gjort i väntan på din flight, ta en öl och spela pingis. Du surfar såklart trådlöst på hela hotellet utan att betala en krona. Behöver du tänka på annat och svettas lite, har vi ett fullt utrustat gym så ta med dig träningskläderna.

Varmt välkommen till Comfort Hotel Bergen Airport – det perfekta valet för dig som vill göra det mesta möjliga av tiden innan eller efter resan.

Kontakt

  • Lønningsvegen 45 5258 Blomsterdalen Bergen , Norge

Hitta till hotellet

Från Flesland

Spara tid! Gå från terminalen till Comfort Hotel Bergen Airport. Det tar bara 2 minuter!

Från hotellet

Har du bråttom? Snabbast kommer du till hotellet till fots. Det tar bara 2 minuter!

Från centrum

Flygbussen till/från Bergen Airport tar ca 22 minuter per väg, medan spårvägen brukar ta ca. 44 minuter. 
Vi rekommenderar dig att köpa tur- och returbiljett. 

Om Comfort Hotel Bergen Airport

Antal hotellrum

304 rum – 608 bäddar

Konferens- och möteskapacitet

12 rum – maxkapacitet totalt 175 personer

Avstånd flygplats

Flesland, Bergen Airport: 2 minuters promenad

Om Comfort Hotel©

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.8.003 28
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.