Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Comfort Hotel® Bergen Bergen ,  Norge

Comfort Hotel® Bergen

Bergen,  Norge

Comfort Hotel® Bergen passar dig som vill bo modernt i centrala Bergen. På hotellet finns bar och restaurang. Med en kort promenad till Fisketorgets shopping och uteliv (och flygbussen) är du snabbt redo att utforska Vestlandets huvudstad.

Comfort Hotel® Bergen 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Sustainability rating
7,7
av 10
Sustainability rating

Detta är vårt eget hållbarhetsbetyg som reflekterar hur varje hotell presterar inom flera olika hållbarhetsområden. Betyget är ett snitt av de senaste 7 dagarna.

7,7
av 10
Betyg för Comfort Hotel® Bergen

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Urval av mål inom Strawberry
Klimatneutralitet till 2030

Vårt mål är att bli klimatneutrala i vår egen verksamhet till 2030, och samtidigt halvera utsläppen i våra leveranskedjor.

Mindre matsvinn till 2030

Vi arbetar hårt och aktivt för att reducera matsvinnet i vår verksamhet med 50% till 2030.

Comfort Hotel Bergen ligger på Strandgaten. Hotellet är nyrenoverat med helt nya rum, en ny barception (bar + reception = Barception), frukostområde samt en ny lobby designad speciellt för att du ska kunna jobba i en lugn miljö, se på fotboll med vänner eller njuta av mat och dryck från vår Comfort Deli. Vi har också fått ett helt nytt CrossFit-gym som är öppet dygnet runt! 

Lokalbefolkningen kallar Strandgaten för Gågaten. Här finns allt från frisör, piercing- och tatueringsstudios till sportbutik, klädbutiker, restauranger, cafféer och vinbar. Från hotellet kan du också enkelt promenera till Fisketorget och till den UNESCO-listade Bryggen. 

Barception

Är du sugen på något gott att dricka och äta efter jobbet eller under dagen, erbjuder vi olika förfiskningar och mat i vår Barception som är öppen dygnet runt.

Lounge

Loungen är en perfekt plats för att umgås med familjen, vänner eller kollegor. Samtidig kan du njuta av både varma och kalla drycker från vår Barception. Du kan också slå dig ned för att jobba i vår arbetsarea med tre bås, utmärkt för möten. I varje bås finns TV med anslutningsmöjligheter för PC/MAC. HDMI-kabel finns självklart att låna i vår Barception. Vi har även bordtennis för de som vill aktivera sig.

Terrass med utsikt

På hotellets översta våning har vi en takterrass med härlig utsikt över delar av Bergen, närmare bestämt den gamla trähusbebyggelsen på Nordnes. Hit kan du ta med dig mat och dryck från Barception när det är vackert väder. 

CrossFit 

Vi har öppnat ett helt nytt CrossFit-gym på första våningen. Här kan du springa på löpbandet, lyfta fria vikter eller sätta personligt rekord i antal burpees. No pain, no gain! 

Upplev Bergen

Från hotellet kan du enkelt ta dig runt i Bergen. Det tar inte många minuter att gå runt fjorden Vågen till Fisketorget och Bryggen, men det är väl inte så dumt att åka över med båten heller? Gå ut på gatan och till vänster, och sedan tar du första vägen ner till höger så hittar du MF Beffen som tar dig över fjorden för 25 NOK. Inte långt från hotellet ligger också de gamla, fina trähusen på Nordnes, och åt andra hållet hittar du Torgallmenningen, Engen och Ole Bulls plats. Självklart ligger också barer, restauranger och uteplatser utspridda runt hela staden, och om du vill se Bergen från ovan kan du ta Fløibanen eller Ulriksbanen upp till takåsarna. Bergens flygplats Flesland ligger bara ca 20 minuters biltur från hotellet, eller ca 30 minuter med flygbuss. Se alla våra hotell i Bergen.

Välkommen till Bergen och oss på Comfort Hotel Bergen!

Kontakt

  • Strandgaten 190 5004 Bergen , Norge

Hitta till hotellet

Buss

Goda bussmöjligheter finns under 10 minuter gångväg från hotellet. Se tidtabell och biljettpriser på: www.skyss.no

Tåg

Bergen station ligger bara 25 minuter gångväg från hotellet. Du kan också ta bussen några stopp om du önskar det.

Från Bergen flygplats, Flesland

Flygbuss Bergen går från Bergen flygplats, Flesland, och tar ungefär 35 minuter. Närmsta hållplats till hotellet är Fisketorget/Lidohjørnet (ca 500 m från hotellet)

Taxi

Vi rekommenderar Bergen Taxi.

Spårvagn

Ligger 15 min gångväg från hotellet, du åker till Bergens flygplats, Flesland på 45 minuter. 
Se tidtabell och biljettpriser på: www.skyss.no

Om Comfort Hotel Bergen

Antal hotellrum

159 rum - 317 bäddar

Avstånd flygplats

Bergen Airport Flesland - 18,7 km,
ca 30 min med flygbuss, 20 min med bil

Avstånd lokaltrafik

Bergen tågstation: 1,4 km,
ca 15 minuters promenad
Busshållplats Torget: 250 meter,
ca 5 minuters promenad

Om Comfort Hotel©

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.11.002 28
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.